αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το dark mode στο email του Outlook

Έρχεται το dark mode στο email του Outlook

Η Microsoft σχεδιάζει τη διάθεση ενός σκούρου θέματος στην υπηρεσία διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (και όχι μόνο), Outlook.com. Αν και είχαμε δει το Outlook.com με σκούρο θέμα κατά τη διάρκεια του Halloween πέρυσι, η εταιρεία εδώ και μήνες εργάζεται για τη δημιουργία ενός νέου dark mode. Και πλέον, οι εκπρόσωποί της αναφέρουν ανοικτά πως το σκούρο θέμα θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

«Ένας από τους λόγους που έχουμε καθυστερήσει είναι η επιμονή μας για τη δημιουργία του καλύτερου dark mode που έχει ποτέ δημιουργηθεί για πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Όταν το δείτε, θα καταλάβετε». Αυτό έγραψε μέλος της ομάδας εργασίας της Microsoft σε ένα feedback post και συμπλήρωσε: «η προεπισκόπηση που είδατε πέρυσι με τη Halloween έκδοση ήταν ένα πρωτότυπο σχέδιο το οποίο απαιτούσε αρκετή ακόμη δουλειά για να είναι πλήρως έτοιμο.»

Η Microsoft υποστηρίζει πως άλλαξε και πειραματίστηκε με τα χρώματα ξανά και ξανά, προκειμένου η τελική μορφή του dark mode στο outlook.com να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του project.

Η δημιουργία ενός σκούρου θέματος για την υπηρεσία Outlook.com είναι ένα από τα πιο συχνά αιτήματα των χρηστών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ανατροφοδότησης (feedback site) του Outlook. Η Microsoft είχε παρουσιάσει το Outlook.com πριν περίπου έξι χρόνια αντικαθιστώντας το γηρασμένο Hotmail και πλέον, η υπηρεσία αριθμεί 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Πηγή: Techy.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 5 =