αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το dark mode στην εφαρμογή του Facebook (ΦΩΤΟ)

Έρχεται το dark mode στην εφαρμογή του Facebook (ΦΩΤΟ)

Το Facebook στις αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησε την Dark Mode λειτουργία για το Messenger, ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει ξεκινήσει να εμφανίζεσαι σε όλες τις εφαρμογές.

Ο μεγάλος κολοσσός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο design για την εφαρμογή. Το design θα είναι τόσο φωτεινό που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, το Facebook ετοιμάζει το Dark Mode χαρακτηριστικό. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η Jane Manchun Wong στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και συνόδευσε τα λόγια της με μία φωτογραφία.

Το Dark Mode βρίσκεται στα αρχικά του στάδια και υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη της εφαρμογής τα οποία αλλάζουν σε μαύρο χρώμα όταν το χαρακτηριστικό είναι ενεργοποιημένο, αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα.

Το Dark Mode είναι ίσως από τα πιο συζητημένα χαρακτηριστικά μιας εφαρμογής και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σε πολλές εφαρμογές όπως το WhatsApp, Google Photos αλλά και σε ολόκληρα λειτουργικά συστήματα όπως το Android 10 Q καθώς και το iOS 13.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − five =