αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το ChatGPT στο iPhone

Έρχεται το ChatGPT στο iPhone

Η Apple Inc. έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με την OpenAI για τη χρήση της τεχνολογίας της νεοσύστατης εταιρείας στο iPhone, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας να φέρει χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Οι δύο πλευρές έχουν οριστικοποιήσει τους όρους της συμφωνίας για τη χρήση χαρακτηριστικών της ChatGPT στο iOS 18 της Apple, το επόμενο λειτουργικό σύστημα iPhone, δήλωσαν οι ίδιες πηγές. Η Apple έχει επίσης προχωρήσει σε συνομιλίες με την Google της Alphabet Inc. σχετικά με την αδειοδότηση του chatbot Gemini της εν λόγω εταιρείας. Οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία, αλλά συνεχίζονται.

Μια συμφωνία με την OpenAI θα επέτρεπε στην Apple να προσφέρει ένα δημοφιλές chatbot στο πλαίσιο μιας πληθώρας νέων χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης που σχεδιάζει να ανακοινώσει τον επόμενο μήνα. Το Bloomberg ανέφερε τον Απρίλιο ότι οι συζητήσεις με την OpenAI είχαν ενταθεί. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια συμφωνία θα ανακοινωθεί άμεσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 16 =