αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το Athens Science Festival 2017 στο Γκάζι

Έρχεται το Athens Science Festival 2017 στο Γκάζι

Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία; Ή Τεχνητή Νοημοσύνη, Μεγάλα Δεδομένα, Προγραμματισμός, Γενετική; Δεν απέχουμε πολύ από την εποχή που τα τελευταία θα αποτελούν κομμάτι της βασικής μας εκπαίδευσης. Δεν τα ακούμε για πρώτη φορά, ωστόσο, από σύγχρονη τάση, γίνονται πλέον κομμάτι της καθημερινότητας και τρόπος ζωής.

Με όπλο τη γνώση και την ανοιχτή πρόσβαση σε καινοτόμα εργαλεία μπορούμε πια να εφεύρουμε νέες τεχνολογίες, να δημιουργήσουμε ευφάνταστες κατασκευές και να πάρουμε την επιστήμη στα χέρια μας, «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας»! Με αυτό το σύνθημα, το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 29 Μαρτίου εώς τις 2 Απριλίου 2017, όπου μας προσκαλεί και μας προκαλεί για μια βουτιά στην τεχνολογία του μέλλοντος: drones, ίντερνετ των πραγμάτων, εικονική πραγματικότητα και αυτοκίνητα ρομπότ, μεταξύ πολλών άλλων. Μη μείνεις θεατής, γίνε μέρος της αλλαγής!

Κατά τη διάρκεια του Athens Science Festival, μικροί και μεγάλοι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε συναρπαστικές συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουμε σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.

Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το Βρετανικό Συμβούλιο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πολλούς ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =