αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το πρώτο Nostos Hackathon στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Έρχεται το πρώτο Nostos Hackathon στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Αυτό το καλοκαίρι, το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας καλεί να λάβετε μέρος στο πρώτο SNF Nostos Ηackathon!

Δύο εκδηλώσεις που απευθύνονται σε δύο διαφορετικά επίπεδα γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά κινούνται γύρω από έναν κοινό γενικό στόχο: τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με την τεχνολογία.

Τι είναι όμως το Hackathon; Κατά κανόνα, το Hackathon αποτελεί έναν διαγωνισμό κατά τον οποίο προγραμματιστές υπολογιστών και άλλοι επαγγελματίες από τον κλάδο της τεχνολογίας προσπαθούν να επιλύσουν ένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας κώδικα. Υπό μια ευρύτερη οπτική, το Hackathon θα μπορούσε τελικά να σημαίνει μια πρόκληση κατά την οποία χρειάζεται να βρεθεί η λύση σε ένα πρόβλημα με τη χρήση του ανθρώπινου νου.

Το SNF Nostos Hackathon 101: Επαναπρογραμματίζοντας τη ζωή – Ενισχύοντας το Ανθρώπινο Στοιχείο στην Ψηφιακή Εποχή απευθύνεται σε όλους και δεν προϋποθέτει ειδικές γνώσεις προγραμματισμού ή προηγούμενη εμπειρία. Στο SNF Nostos Coder Hackathon: Εξανθρωπίζοντας την Τεχνολογία – Ενισχύοντας το Ανθρώπινο Στοιχείο στην Ψηφιακή Εποχή, επιλέγετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στην πρόκληση και να πειραματιστείτε με κώδικα και δεδομένα.

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στον διαγωνισμό, παίξε, μάθε, και κέρδισε ένα iPad Pro!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SNF Nostos Hackathon 101: 25, 26, 27 Αυγούστου
Συμμετοχή σε 1 από τις ημέρες – μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου έως 24ώρες πριν την ημέρα που θα επιλέξεις.

SNF Nostos Coder Hackathon: 28, 29 Αυγούστου
Συμμετοχή σε 1 από τις ημέρες – μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου έως 24ώρες πριν την ημέρα που θα επιλέξεις.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, στις 20:00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων των νικητών των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Το SNF Nostos Hackathon θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Oι διαγωνισμοί Hackathon διοργανώνονται σε συνεργασία με τη Microsoft και τη learn-tech.io.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =