αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το πρώτο κινητό με κάμερα 200 megapixel. Από εταιρία που μάλλον δεν περίμενες

Έρχεται το πρώτο κινητό με κάμερα 200 megapixel. Από εταιρία που μάλλον δεν περίμενες

Τον Σεπτέμβριο η Samsung είχε αποκαλύψει έναν αισθητήρα 200MP για κάμερες smartphone. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, το πρώτο κινητό με κάμερα των 200 megapixel δε θα αργούσε να καταφθάσει. Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως η τιμή αυτή δε θα ανήκει στην κορεατική εταιρία.

Συγκεκριμένα, ο έμπιστος leaker Ice Universe αποκάλυψε πως ούτε η Samsung, αλλά ούτε και η Xiaomi θα κυκλοφορήσουν το πρώτο smartphone με κάμερα 200MP. Αντιθέτως, νέα στοιχεία δείχνουν πως η Motorola στοχεύει στην συγκεκριμένη πρωτιά.

Αναλυτικότερα, μέχρι τώρα φημολογούνταν πως η 12η σειρά της Xiaomi θα ήταν η πρώτη που θα έκανε χρήση του εντυπωσιακού αισθητήρα. Ωστόσο, μια νέα αναφορά κάνει πλέον λόγο για κάμερα των 50MP στην επόμενη ναυαρχίδα την κινεζικής εταιρίας. Παρ’ όλα αυτά, η Xiaomi σκοπεύει να κυκλοφορήσει και αυτή smartphone με κάμερα των 200MP, αλλά στο δεύτερο μισό του 2022.

Όσον αφορά τώρα τα σχέδια της Motrola, το εν λόγω smartphone πιθανότατα δεν είναι το Moto Edge X, το οποίο θα καταφθάσει παγκοσμίως στις αρχές του 2022, αλλά μάλλον η αμέσως επόμενη συσκευή της εταιρίας που μάλλον θα ανακοινωθεί στο δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Τέλος, η ίδια η Samsung φημολογείται πως θα φέρει την εν λόγω κάμερα των 200MP στην μεθεπόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S23.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =