αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο Moxy στην Ελλάδα

Έρχεται το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο Moxy στην Ελλάδα

Μετά από πολύμηνη αναμονή, μέσα στον Απρίλιο έχει προγραμματιστεί το «ντεμπούτο» των δύο νέων ξενοδοχείων σε Αθήνα και Πάτρα που θα φέρουν την υπογραφή των brands του ομίλου Μarriott, ενώ το Μάιο έρχεται και το τρίτο, ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

Ηδη στο κεντρικό site του ομίλου Μarriott έχουν «ανέβει» οι πληροφορίες για τα νέα ξενοδοχεία που δεν είναι άλλο από το πρώτο Moxy στην Ελλάδα το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει στην Πάτρα, με έναρξη λειτουργίας τον επόμενο μήνα όπως και το νέο Academia of Athens, Autograph Collection, 5 αστέρων, το οποίο σηματοδοτεί την άφιξη του brand της Autograph στην ελληνική πρωτεύουσα. Αμφότερα τα ξενοδοχεία επρόκειτο, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, να λειτουργήσουν νωρίτερα, ωστόσο τα πλάνα καθυστέρησαν με δεδομένες τις δυσκολίες του εγχειρήματος αφού αφορούν παλιά κτίρια που παρέμεναν σε αχρησία για πολλά χρόνια και χρήζουν μεγάλων παρεμβάσεων.

Οσον αφορά το πρώτο Moxy της Ελλάδας, με την ονομασία «Moxy Patra Marina» θα λειτουργήσει στο πρώην εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Μωρέας, το οποίο αγοράστηκε στο τέλος του 2016 από την Εθνική Πανγαία, στο πλαίσιο ενίσχυσης της παρουσίας της γνωστής ΑΕΕΑΠ στον τομέα των τουριστικών ακινήτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, «συνδυάζει ένα έξυπνο, τεχνολογικό περιβάλλον με το σύγχρονο lifestyle, διαθέτοντας κέντρο fitness και πισίνα στο rooftop» απευθυνόμενο τόσο στους επαγγελματίες που επισκέπτονται την Πάτρα όσο και τους τουρίστες για αναψυχή. Το ξενοδοχείο σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στην πλευρά της μαρίνας και θα διαθέτει 116 δωμάτια.

Οσον αφορά το νέο boutique ξενοδοχείο Αcademia of Athens, θα λειτουργήσει σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου επί των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, το οποίο έχει μισθωθεί από την Yasbek, λιβανέζικων συμφερόντων, σε μία συμφωνία που πάει επίσης πίσω στο 2016, αν και ολοκληρώθηκε το 2017. Η νέα μονάδα, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, θα λειτουργήσει μέσα στην άνοιξη και θα έχει 60 πολυτελή δωμάτια και roof garden με θέα την Ακρόπολη.

Πηγή: economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 5 =