αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα

Έρχεται το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα

Η REDS ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία “ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ & ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ ” με το εμπορικό σήμα “ZARA”, για την ανάπτυξη Εμπορικού Καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 3.512m2 περίπου, λιανικής πώλησης ειδών ιματισμού (ανδρικού, γυναικείου και παιδικού) και διαφόρων άλλων εμπορευσίμων ειδών, υποδημάτων και αντικειμένων ρουχισμού, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία “ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.”

Όπως τονίζει το Economy365.gr, το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας «ZARA» στην Ανατολική Αττική και θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως η αλυσίδα «ZARA» αποτελεί μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 2.100 καταστήματα σε 88 χώρες.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της REDS, η παρουσία του ομίλου INDITEX με το κορυφαίο της brand name ενισχύει το μίγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες του Πάρκου και επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η δυναμική του SMART PARK.

Αυτή την στιγμή, το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Πάρκου ανέρχεται στο 100%. Η εταιρεία, όμως, διαμέσου της θυγατρικής της έχει ήδη ξεκινήσει την επέκταση της Β΄ φάσης του Πάρκου για την κατασκευή νέων κτιρίων 1.000 τ.μ. προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και σύντομα θα καταθέσει φάκελο οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 8.000 τ.μ.. Η Β΄ φάση θα γίνει σταδιακά και θα είναι συνολικά 18.000 τ.μ. περίπου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + sixteen =