αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται στην Ελλάδα η πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων Six Senses

Έρχεται στην Ελλάδα η πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων Six Senses

Στην Ελλάδα έρχεται η αλυσίδα ξενοδοχείων Six Senses. Θα ανοίξει το πρώτο της θέρετρο, σε συνεργασία με την Grivalia Hospitality, στο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Πεταλιών, στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Πρόκειται για μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα 280 εκατ. ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε η Grivalia Hospitality και η Six Senses υπέγραψαν σύμβαση διαχείρισης του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Six Senses Megalonisos» που προγραμματίζεται να αναπτυχθεί στο νότιο τμήμα της Μεγαλονήσου και αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος του 2027.

Σε μία έκταση 550.000 τ.μ. στο οικολογικό θέρετρο προβλέπεται η κατασκευή 75 υπερ-πολυτελών βιλών και 20 branded κατοικιών, εστιατορίων, χώρων ευεξίας και εκγύμνασης, ενός beach club, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες. Αναλυτικά, θα διαθέτει τρία εστιατόρια, beach bar, ένα ζαχαροπλαστείο, και μια μπουτίκ. Το Six Senses Spa έκτασης 1.700 τετραγωνικών μέτρων θα προσφέρει πολλαπλές αίθουσες περιποίησης, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διπλών σουιτών, Watsu για μια σειρά από υδροθεραπείες και χαμάμ. Το θέρετρο θα είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος από το λιμάνι της Ραφήνας ή από τα λιμάνια του Μαρμαρίου ή της Καρύστου στην Εύβοια.

Το «Six Senses Megalonisos» θα είναι πλήρως ενεργειακά αυτόνομο, με στόχο να επιτυγχάνεται μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Παράλληλα, θα τροφοδοτείται από ηλιακά πάνελ σε συνδυασμό με τη χρήση βιώσιμων υλικών και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών κατά την περίοδο της κατασκευής και λειτουργίας του.

Στο στάδιο της κατασκευής θα δημιουργηθούν περί τις 800 θέσεις απασχόλησης, ενώ κατά τη φάση λειτουργίας θα δημιουργηθούν 400 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 4 =