αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται η πρώτη ανοιχτή αιμοδοσία της startup Bloode για το 2018. Θα έχει επίσης… pilates και yoga

Έρχεται η πρώτη ανοιχτή αιμοδοσία της startup Bloode για το 2018. Θα έχει επίσης… pilates και yoga

Το Bloode, η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα, βρίσκει πάντα τρόπους να διοργανώνει events σε αναπάντεχα μέρη κάνοντας την πράξη της αιμοδοσίας μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία.

Στην πρώτη ανοιχτή αιμοδοσία για το 2018, το Bloode ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Fitness Motivation Hellas για να προσφέρουν από κοινού μια ολοκληρωμένη εμπειρία wellbeing στον νέο ανακαινισμένο χώρο του Σεράφειου του δήμου Αθηναίων το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 .

Η ομάδα της Fitness Motivation Hellas θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα pilates και yoga από τους έμπειρους γυμναστές, Σ.Καρυώτη, Μ.Μαγκανάρη και Κ. Μιχαήλ, και δωρεάν διατροφική ενημέρωση από τη διατροφολόγο Ελίνα Ασημακοπούλου. Την ίδια ώρα το Bloode θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την εθελοντική αιμοδοσία και την κοινωνική προσφορά!

Η είσοδος είναι δωρεάν. «Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτήν εμπειρία συμμετέχοντας σε όποιες από τις δραστηριότητες θέλετε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η Amila παραχωρώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, η e-food και όπως πάντα η b-fresh προσφέροντας χυμούς στους εθελοντές αιμοδότες. Η πρώτη ανοιχτή αιμοδοσία για τη νέα χρονιά αναμένεται συναρπαστική και το Bloode δεσμεύεται ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =