αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται η δυνατότητα για οριστική διαγραφή μηνυμάτων στον Facebook Messenger

Έρχεται η δυνατότητα για οριστική διαγραφή μηνυμάτων στον Facebook Messenger

Ο Mark Zuckerberg και άλλα στελέχη του Facebook φαίνεται πως έχουν μια δυνατότητα που δεν είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του Messenger. Σύμφωνα με το TechCrunch, μπορέσαν να διαγράψουν μηνύματα που είχαν στείλει από το inbox των παραληπτών. Τώρα η εταιρία διαμηνύει πως αυτή η δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους με το νέο “unsend” χαρακτηριστικό.

Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας αρκετές φορές. Τώρα θα κάνουμε το χαρακτηριστικό διαγραφής των μηνυμάτων ευρέως διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο καιρό. Και μέχρι να είναι έτοιμο, δε θα διαγράψουμε άλλα μηνύματα στελεχών. Έπρεπε να το είχαμε κάνει αυτό νωρίτερα και συγγνώμη που δεν το κάναμε. – Εκπρόσωπος Facebook

Η unsend δυνατότητα υπάρχει και σε άλλα προϊόντα του Facebook, όπως το WhatsApp, όπου επιτρέπει στο χρήστη να ανακαλέσει το μήνυμά του μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή του. Ωστόσο το μήνυμα δεν εξαφανίζεται τελείως από το inbox του παραλήπτη, αλλά αντικαθίσταται με την ειδοποίηση πως “αυτό το μήνυμα έχει διαγραφεί”. Η δυνατότητα ακύρωσης αποστολής μηνύματος υπάρχει ήδη και στο Instagram. Άγνωστο παραμένει ακόμα πώς θα γίνει η εφαρμογή του νέου χαρακτηριστικού στο Messenger, αν θα υπάρχει χρονόμετρο, αν θα ειδοποιείται ο παραλήπτης πως έχει διαγραφεί το μήνυμα και άλλες τέτοιες δυνατότητες.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =