αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρευνα Linkedin: Ο τομέας στον οποίο οι εργαζόμενοι βγάζουν τα περισσότερα χρήματα το 2017

Έρευνα Linkedin: Ο τομέας στον οποίο οι εργαζόμενοι βγάζουν τα περισσότερα χρήματα το 2017

Oι υπολογιστές είναι το μέλλον και πρόσφατη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, είναι η επιστήμη με τις περισσότερες απολαβές. Το LinkedIn σε τελευταία του έκθεση παρουσιάζει τα επαγγέλματα με τις υψηλότερες αποδοχές.

Αν θέλετε λοιπόν να κερδίσετε χρήματα, στραφείτε στην επιστήμη των υπολογιστών. Η μελέτη, εξετάζοντας τις τάσεις μισθών για το 2017 με βάση στοιχεία από 2 εκατομμύρια μέλη του LinkedIn, διαπίστωσε ότι αυτός ο εκπαιδευτικός τομέας είναι ο τομέας με τους υψηλότερα αμειβόμενους αποφοίτους.

Οκτώ από τις είκοσι υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις στις ΗΠΑ εξακολουθούν να ανήκουν σε γιατρούς. Τα μεγαλύτερα μπόνους είναι στα οικονομικά. Και οι θέσεις εργασίας που καταβάλλονται τα υψηλότερα εισοδήματα για νέους στην αγορά εργασίας, είναι επίσης τα οικονομικά.

Ο μέσος μισθός για τους απόφοιτους σπουδαστές πληροφορικής είναι 92.300 δολάρια, ο υψηλότερος για κάθε τομέα σπουδών. Ακολουθούν όσοι σπούδασαν εικαστική τέχνη, κοινωνιολογία, και βιομηχανική μηχανική.

Πηγή: Mononews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =