αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρευνα: Σε ποια χώρα υπάρχουν οι χειρότεροι οδηγοί ηλεκτρικών σκούτερ

Έρευνα: Σε ποια χώρα υπάρχουν οι χειρότεροι οδηγοί ηλεκτρικών σκούτερ

Τα ηλεκτρικά σκούτερ θα εξοπλιστούν με πινακίδες κυκλοφορίας για να είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από την Τροχαία μέσω των καμερών και να τιμωρούνται οι παραβάτες. Η απόφαση, πάρθηκε μετά την αντικοινωνική συμπεριφορά μερίδας χρηστών σκούτερ. Έρευνα έδειξε ότι οι χρήστες στην Αγγλία έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά στην Ευρώπη.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας θα εγκατασταθούν στο μπροστινό και πίσω μέρος των ηλεκτρικών σκούτερ τις επόμενες εβδομάδες, παρόλο που δεν απαιτείται από το νόμο.

Η Voi, η σουηδική εταιρεία που έχει αναλάβει τις πρόσφατες δοκιμές και την χρήση των ηλεκτρικών σκούτερ στο Κόβεντρι και 12 άλλες πόλεις, θα επιδιώξει να εισαγάγει μια σειρά νέων μέτρων για τη βελτίωση της ασφάλειας.

Θα φέρει επίσης περισσότερους υπαλλήλους για την παρακολούθηση των ατόμων που κάνουν κατάχρηση και θα δώσει κίνητρα για να ολοκληρωθεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών.

Μια άλλη δοκιμή και χρήση που διεξήχθη από μια ξεχωριστή εταιρεία στο Μίντλεσμπρο έχει επίσης διαπιστώσει ότι μερίδα χρηστών είχαν αντικοινωνική συμπεριφορά και προκαλούσαν φθορές στα σκούτερ.

Ο Richard Corbett, γενικός διευθυντής της Voi για τη Βρετανία και την Ιρλανδία, δήλωσε: «Έχουμε ένα ζήτημα αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι μοναδικό για το Κόβεντρι ή οποιαδήποτε πόλη. Νομίζω ότι έχουμε ένα ζήτημα αντικοινωνικής συμπεριφοράς σε ολόκληρη τη χώρα και υπάρχει μια μικρή μειονότητα που καταστρέφει την συμπεριφορά της πλειοψηφία.

«Δεν έχουμε δει αυτό το επίπεδο αντικοινωνικής συμπεριφοράς σε καμία άλλη αγορά. Έχουμε μεγάλη εμπειρία, αλλά ο όγκος του προβλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν εκπληκτικός».

Πηγή: in2life.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 12 =