αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρευνα: Θα δίνατε 15.000 δολάρια για να κρατήσετε το κινητό σας; Τι απάντησαν οι χρήστες

Έρευνα: Θα δίνατε 15.000 δολάρια για να κρατήσετε το κινητό σας; Τι απάντησαν οι χρήστες

Ποιες απολαύσεις θα εγκαταλείπατε για να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας; Τον σκύλο σας; Κάτι άλλο πιο σημαντικό; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τι θα θυσιάζαμε για να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το smartphone μας.

Παρόλο που φαίνεται να είμαστε κολλημένοι με τα τηλέφωνα μας, τα αγαπάμε τόσο πολύ που θα θυσιάζαμε πράγματα όπως το κρασί ή ο καφές για να διατηρήσουμε τις φορητές συσκευές μας;

Η διαδικτυακή πλατφόρμα μάρκετινγκ SimpleTexting ρώτησε 1.090 Αμερικανούς στις αρχές του Ιουλίου 2020 ποιες θυσίες θα έκαναν για τα smartphone τους.

Ήθελε να ανακαλύψει ποια από τις απολαύσεις της ζωής, τις σχέσεις και τις συνολικές χαρές θα σταματούσε ο μέσος άνθρωπος για να διατηρήσει το smartphone του.

Η έρευνα έδειξε ότι πάνω από επτά στους δέκα (71,7%) θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το αλκοόλ παρά να εγκαταλείψουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Σχεδόν οκτώ στις δέκα γυναίκες (79,4%) σε σύγκριση με τους δύο στους τρείς άντρες (67,3%) θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το αλκοόλ αντί για τα τηλέφωνά τους.

Σχεδόν δύο στους τρεις (59%) συμμετέχοντες θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν όλα τα social media για ένα μήνα από το να απέχουν από το τηλέφωνό τους, και το 64% θα προτιμούσε να θυσιάσει τον καφέ του για ένα μήνα.

Όταν ρωτήθηκαν εάν θα θυσίαζαν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας (τηλεόραση, μουσική και podcast) για ένα μήνα για να διατηρήσουν τα smartphone τους, πάνω από δύο στους πέντε (41%) δήλωσαν ναι.

Όταν ρωτήθηκαν τι θα θυσίαζαν μόνιμα για να διατηρήσουν τα τηλέφωνά τους, σχεδόν τρεις στους πέντε (57%) θα προτιμούσαν να σταματήσουν μόνιμα να ψωνίζουν στα αγαπημένα τους καταστήματα λιανικής πώλησης, το Amazon και το Target, παρά να εγκαταλείψουν μόνιμα τα smartphone τους.

Ένας στους τέσσερις (26%) ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό για να διατηρήσουν τα τηλέφωνά τους. Το μέσο πακέτο κινητής τηλεφωνίας της AT&T Unlimited για μία γραμμή είναι 75 $ ανά μήνα ή 900 $ ανά έτος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκαν πόσα θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να κρατήσουν το smartphone τους για ένα έτος, το 26% θα πλήρωνε από 1.000 έως και 5.000 $, το 15% θα πλήρωνε 5.000 έως 10.000 $ και το 12% θα πλήρωνε από 10,000 έως και 15.000 $.

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα από την παραπάνω έρευνα είναι ότι όλοι είμαστε αρκετά πρόθυμοι να θυσιάσουμε κάποια πράγματα για να μην χάσουμε το κινητό μας!

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 13 =