αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρευνα: Αν κάνεις κάποιο από αυτά τα 10 επαγγέλματα, είναι πιο πιθανό να παραιτηθείς μέσα στο 2023

Έρευνα: Αν κάνεις κάποιο από αυτά τα 10 επαγγέλματα, είναι πιο πιθανό να παραιτηθείς μέσα στο 2023

Εσείς τι στόχους έχετε για τη νέα χρονιά; Αρκετοί άνθρωποι θέλουν να βρουν πάντως μια καλύτερη δουλειά.

Το 46% των Αμερικανών εργαζομένων σχεδιάζουν να αναζητήσουν νέα δουλειά μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αναφέροντας τον χαμηλό μισθό ως τον Νο1 λόγο.

Αυτό σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την εταιρεία συμβούλων ανθρώπινων πόρων Robert Half, η οποία εξέτασε 2.500 επαγγελματίες μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2022. Η γενιά Z, οι εργαζόμενοι γονείς και οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε μία εταιρεία για λιγότερο από πέντε χρόνια είναι οι πιο πιθανό να αλλάξουν δουλειά στις αρχές του 2023, σύμφωνα με την έκθεση.

Αλλά ποιες θέσεις εργασίας θα έχουν τα υψηλότερα ποσοστά παραιτήσεων φέτος; Άνθρωποι σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών, ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογίας είναι πολύ πιθανό να παραιτηθούν σύντομα, σύμφωνα με έκθεση της Payscale που παραθέτει το CNBC.

Ακολουθούν τα 10 επαγγέλματα στα οποία οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παραιτηθούν στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με την έρευνα της Payscale. Η λίστα που ακολουθεί έχει δομηθεί με βάση τα δεδομένα ΗΠΑ, αλλά είναι χρήσιμη για να αποκτήσεις μια γενικότερη εικόνα για την αγορά εργασία στην εποχή μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 8 =