αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα (και πόσο σε πληρώνει το καθένα)

Έξι websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα (και πόσο σε πληρώνει το καθένα)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ- ένας από αυτούς είναι να γράφεις άρθρα για διάφορα sites. Φυσικά τώρα δεν θα μιλήσουμε για websites που σου ζητούν να γράφεις… εθελοντικά περιεχόμενο. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που βλέπουμε και στην Ελλάδα, αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτή τη στιγμή.

Στην παρακάτω λίστα που παρουσιάζει το It’s Possible, θα δεις 6 ξένα websites που σε πληρώνουν για να παράγεις περιεχόμενο. Φυσικά, αφού μιλάμε για ξένα sites, πρέπει να γράφεις καλά στα Αγγλικά. Αν το ‘χεις, τότε μπορείς να ξεκινήσεις να στέλνεις άρθρα σε κάποιο από αυτά τα sites. Δίπλα από το καθένα, θα δεις και πόσο σε πληρώνει ανά άρθρο. Θα πρέπει πάντως να έχεις στο μυαλό σου, ότι αρκετές από αυτές τις ιστοσελίδες σου δίνουν και επιπλέον χρηματικά μπόνους, αν π.χ. στείλεις μεγάλο αριθμό άρθρων ή αν τα άρθρα σου συγκεντρώσουν πολλά views.

Σε κάθε περίπτωση κάνε ένα τσεκάρισμα σε όλα, και επέλεξε αυτό ή αυτά που σου ταιριάζουν. Με βάση τα χρήματα αλλά και την θεματολογία και τον όγκο δουλειάς που απαιτείται. Εννοείται ότι με αυτό το μοντέλο μπορείς να δουλεύεις remote από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν είσαι, και σε ευέλικτα ωράρια.

1# Link-Able: $100 – $750

2# Cracked.com: $100 – $200

3# Watch Culture: $25 – $500

4# B. Michelle Pippin: $50 – $150

5# Uxbooth: $100

6# Wow Women on Writing: $50-100

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =