αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈξι websites που σε πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις και τρέιλερ ταινιών

Έξι websites που σε πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις και τρέιλερ ταινιών

Μπορείς να πληρώνεσαι για να βλέπεις… διαφημίσεις; Ίσως δεν το γνωρίζεις, αλλά έχει αναπτυχθεί ήδη μια ολόκληρη αγορά online που στηρίζεται ακριβώς σε αυτό: Πληρώνουν χρήστες για να βλέπουν διαφημίσεις.

Υπάρχουν μάλιστα και αυτοί που κινούνται… εντελώς επαγγελματικά και παρακολουθούν διαφημίσεις σε πολλές συσκευές που έχουν φροντίσει να διαθέτουν (laptops και smartphones). Αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι τόσο αφοσιωμένος. Μπορείς να κερδίσεις λίγα χρήματα ή μια δωροκάρτα παρακολουθώντας διαφημίσεις στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σου στον ελεύθερο χρόνο σου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείς ακόμη και να το κάνεις αυτό ενώ κάνεις τη κανονική δουλειά σου, βάζοντας την αναπαραγωγή του εκάστοτε βίντεο να «παίζει» στο παρασκήνιο.

Υπάρχουν αρκετά websites εκεί έξω που πληρώνουν χρήστες για να βλέπουν διαφημίσεις ή τρέιλερ ταινιών. Εδώ είναι 6 από αυτά. Να σημειώσουμε ότι κάποια sites ενδέχεται να έχουν γεωγραφικούς, ηλικιακούς ή άλλους περιορισμούς. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι συνήθως τα χρήματα δίνουν τέτοια websites δεν αρκούν για να έχεις αυτή τη δραστηριότητα ως full-time job. Αλλά μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Οπότε τσέκαρε όλα τα δεδομένα που αφορούν την κάθε περίπτωση.

#1. Swagbucks Video

#2. InboxDollars

#3. MyPoints

#4. PrizeRebel

#5. iRazoo App

#6. earnably

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =