αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι websites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις συνιδρυτή για την startup σου

Έξι websites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις συνιδρυτή για την startup σου

Ωραία, έχεις μια business ιδέα. Τι μπορείς να κάνεις μετά; Μια επιλογή είναι να ξεκινήσεις ως solopreneur, μόνος, και να βάλεις σε εφαρμογή του πλάνο σου. Έχουμε μιλήσει για αυτό το μοντέλο σε παλαιότερα άρθρα εδώ στο It’s Possible. Μια άλλη επιλογή, είναι να αναζητήσεις τον κατάλληλο συνιδρυτή, έτσι ώστε μαζί να μετατρέψετε την ιδέα σε πραγματικότητα. Και να βαδίσετε στον δύσκολο δρόμο της επιχειρηματικότητας και των startups.

Βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνιδρυτή. Και αν γίνει λάθος επιλογή, μπορεί να είναι ένας λόγος για να αποτύχει η startup σου.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 6 ξένα websites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις συνιδρυτή για την startup σου. Ουσιαστικά πρόκειται για κοινότητες μέσα από τις οποίες θα έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους, θα κάνετε τα απαραίτητα brainstormings, θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, και θα εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Μέσα από τέτοιες πλατφόρμες, ενδεχομένως να καταφέρεις να βρεις και κάποιον επενδυτή.

Δες την λίστα:

1. Founder Dating

Founderdating

2. Start Hawk

starthawk

3. Younoodle

younoodle Co-founder

4. Founders Nation

Foundersnation

5. CodeArmy

codearmy Co-founder

6. Meetup

meetup Co-founder

Meetup allows you to cre

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 3 =