αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι stars του TikTok που έχουν βγάλει ως 5 εκατ. δολάρια

Έξι stars του TikTok που έχουν βγάλει ως 5 εκατ. δολάρια

Μπορεί το TikTok υπάρχει στον ιντερνετικό αέρα μόλις λίγα χρόνια, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της πλατφόρμας, έχουν χτίσει το δικό τους κοινό και φυσικά βγάζουν πολλά χρήματα. Το sputnik news παραθέτει μάλιστα 6 χαρακτηριστικές περιπτώσεις νέων ανθρώπων οι οποίοι θεωρούνται stars στην πλατφόρμα. Και μέχρι σήμερα έχουν βγάλει ως 5 εκατ. δολάρια από αυτή τους την δραστηριότητα. Ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν κάνει και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις.

Άντισον Ρέι: 5 εκατομμύρια δολάρια

https://i.ytimg.com/vi/06ODHL3ei7s/maxresdefault.jpg

Μεταξύ 2019 και 2020, η 20χρονη Άντισον Ρέι βρέθηκε στην κορυφή ως εκείνη που κερδίζει τα περισσότερα στο TikTok με κέρδη που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια δολάρια! Η Άντισον έχει 80,5 εκατομμύρια ακόλουθους και συνολικά 5,2 δισεκατομμύρια likes. Απίστευτο; Και όμως η 20χρονη κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να αναδειχθεί στο αστέρι της πλατφόρμας.

Όλα άρχισαν όταν δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα χορού του κολλεγίου της και έτσι αποφάσισε μέσα στην καραντίνα να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε να βγάζει εκατομμύρια.

Τσάρλι Ντ’Αμέλιο: 4 εκατομμύρια δολάρια

https://otakukart.com/wp-content/uploads/2021/03/Charlie-DAmelio-tiktok.jpg

Η Τσάρλι είναι μόλις 17 ετών και μόλις το 2019 μπήκε στην εφαρμογή για πρώτη φορά. Από τότε, έχει καταφέρει να γίνει πρώτο όνομα και να κερδίζει 4 εκατομμύρια δολάρια!Με 115,9 εκατομμύρια ακόλουθους, είναι αυτή την στιγμή το άτομο με τους περισσότερους ακόλουθους στο TikTok και τα βίντεο της έχουν διαφορετικό περιεχόμενο, από χορούς μέχρι και tutorial ομορφιάς.Τώρα ζει στο Λος Άντζελες και έχει τη δική της σειρά προϊόντων.

Ντίξι Ντ’Αμέλιο: 2,9 εκατομμύρια δολάρια

https://i.ytimg.com/vi/dA53bApmccU/maxresdefault.jpg

Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Τσάρλι, 19 ετών και κυνηγάει το… «στέμμα» της αδερφής της. Η Ντίξι ανεβάζει συχνά βίντεο με την Τσάρλι και συνεργάζονται πολλές φορές μαζί. Η Ντίξι έχει κερδίσει 2,9 εκατομμύρια δολάρια και τώρα συνεργάζεται με πολλά brands με ρούχα ενώ προσπαθεί να μπει στην μουσική βιομηχανία καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι τον Ιούνιο του 2020.

Λόρεν Γκρέι: 2,6 εκατομμύρια δολάρια

https://bodyheightweight.com/wp-content/uploads/2019/04/Loren-Gray-family-1-800x600.jpg

Η Λόρεν είναι από τους πρώτους χρήστες της πλατφόρμας και την ακολουθούν γύρω στους 52,3 εκατομμύρια άτομα.Θεωρείται από πολλούς η αρχική βασίλισσα του TikTok και χάρη στην ομορφιά της και τις συμβουλές που δίνει κερδίζει από την πλατφόρμα 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Τζος Ρίτσαρντς: 1,5 εκατομμύρια δολάρια

https://www.ysbnow.com/wp-content/uploads/2020/07/Josh-Richards-TikTok-Triller.jpg

Θεωρείται ο κορυφαίος άνδρας σταρ του TikTok και μεταξύ 2019 και 2020 κέρδισε τόσα πολλά χρήματα που αγόρασε καινούριο σπίτι του αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.Ο Ρίτσαρντς δεν δημιουργεί μόνο viral βίντεο, αλλά έχει κάνει συμφωνίες με μεγάλα brands και έχει δημιουργήσει δικό του merchandise για τους φανς του.Έχει ακόμη και τη δική του εταιρεία ταλέντων, που ονομάζεται Talent X και είναι μόλις 19 ετών!

Μάικλ Λι: 1,2 εκατομμύρια δολάρια

https://i0.wp.com/wikifamouspeople.com/wp-content/uploads/2019/12/Michael-Le.jpg?fit=1080%2C628&ssl=1

Ο Μάικλ έχει βάλει σκοπό να γίνει ο τοπ χρήστης στη διάσημη πλατφόρμα και δεν τα πάει και άσχημα καθώς μέχρι στιγμής έχει κέρδη 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.Με 48,3 εκατ. ακόλουθους, ο Μάικλ είδε δύο από τα βίντεό του πέρυσι να φτάνουν συνολικά τις 478 εκατομμύρια προβολές – καθιστώντας τα μερικά από τα «πιο κοινοποιημένα βίντεο» στο TikTok.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 16 =