αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι low-budget επιχειρηματικά projects που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι σου

Έξι low-budget επιχειρηματικά projects που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι σου

«Δεν έχω αρκετά χρήματα». Είναι μια από τις πιο κλισέ δικαιολογίες που ακούμε, από ανθρώπους που σκέφτοναι να ξεκινήσουν ένα νέο project. Τα χρήματα είναι αλήθεια ότι μπορούν να σε βοηθήσουν στην αρχή. Έτσι ώστε να κάνεις κάποιες επιλογές που θες και να τρέξεις κάποιες διαδικασίες πιο γρήγορα.

Ωστόσο, στην digital εποχή που ζούμε, μπορείς να ξεκινήσεις ένα project με low-budget. Ακόμα και από το σπίτι σου. Παρακάτω το It’s Possible παραθέτει 5 ιδέες. Είναι projects δεν χρειάζονται… εκατομμύρια για να ξεκινήσουν.

1# Φτιάξε ένα site/blog. Μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και αύριο. Αν αναθέσεις την κατασκευή σε κάποια εταιρία ή freelancer, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα κόστος στα 450 ευρώ. ‘Η λιγότερο. Στόχος; Να πιάσεις μια καλή επισκεψιμότητα σε βάθος χρόνου και να έχεις έσοδα από διαφημίσεις. Όλα αυτά με μόνο εργαλείο το laptop σου και φυσικά ένα καλό wifi.

2# Vlogging. Το vlogging, τα βιντεάκια δηλαδή είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλει κανείς χρήματα από το σπίτι του. Οι πετυχημένοι vloggers μπορούν να εξασφαλίσουν έναν πολύ καλό μισθό μόνο με τα βιντεάκια τους. H λογική και εδώ απλή: Φτιάχνεις βίντεο, προσπαθείς να μαζέψεις views, μετά κλείνεις deals με brands. Πλατφόρμες όπως το YouTube ή τα social media μπορούν να σε βοηθήσουν.

3# Πωλητής στο Amazon: Τι θα έλεγες να μπεις στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο; Δεδομένης της δημοτικότητας του ιστότοπου, μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας. Πολλοί καταναλωτές είναι έτοιμοι να αγοράσουν όταν επισκέπτονται το Amazon. Απλά διάλεξε την κατηγορία στην οποία θέλεις να δραστηριοποιηθείς, και μετά όλα θα λάβουν τον δρόμο τους. Θυμήσου και την ιστορία του 28χρονου που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα.

4# Online μαθήματα. Μια ιδέα που έχουμε ξανά προτείνει και εδώ στο It’s Possible. Πλέον μπορείς να παραδίδεις online μαθήματα και να έχεις «μαθητές» από όλα τα μέρη του πλανήτη. Μήπως έχεις μερικά skills που μπορείς να μεταδόσεις;

5# Business coach. Εδώ βέβαια πρέπει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις. Τις οποίες θα τις μεταφέρεις στους ανθρώπους που θα θελήσουν να γίνουν «μαθητές» σου. Μπορείς να δουλεύεις εξ αποστάσεως με online μαθήματα και τηλεδιασκέψεις. Ενώ στην συνέχεια μπορείς να οργανώσεις και events.

6# Freelance δημιουργός περιεχομένου. Σίγουρα θα έχεις δει τέτοιες αγγελίες τα τελευταία χρόνια. Πολλές εταιρίες, πλατφόρμες και sites θέλουν δημιουργούς περιεχομένου. Πάνω σε διάφορες θεματολογίες. Μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 2 =