αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι χαρακτηριστικά που έχουν τα άτομα που βγάζουν θετικά vibes

Έξι χαρακτηριστικά που έχουν τα άτομα που βγάζουν θετικά vibes

Οι άνθρωποι με τους οποίους περιτριγυριζόμαστε μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας, οπότε γιατί να μην επιλέγουμε θετικούς φίλους; Ο διάσημος ομιλητής Jim Rohn έχει πει εύστοχα: «Είμαστε ο μέσος όρος των 5 ανθρώπων με τους οποίους περνάμε τον περισσότερο χρόνο». Επομένως, πρέπει να επιλέγουμε με προσοχή τους ανθρώπους βάζουμε στη ζωή μας. Μπορεί να μην μπορείτε να επιλέξετε την οικογένειά σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τις φιλίες σας.

Δεν σας κάνει αγενή ή εγωιστή να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το ποιους βάζετε στον φιλικό κύκλο σας. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε την ενέργειά μας, γι’ αυτό θα πρέπει να διαλέξουμε φίλους που θα μας ωθήσουν προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις 6 χαρακτηριστικά που έχουν τα άτομα που βγάζουν θετικά vibes. Βάλε περισσότερα τέτοια άτομα στον κύκλο σου. Και γιατί όχι, να γίνεις και εσύ κάπως έτσι.

1) Καλή αίσθηση του χιούμορ

Τα άτομα με θετικά vibes τείνουν να έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Ξέρουν πότε να κάνουν ένα αστείο και είναι σε θέση να φωτίσουν τα πράγματα την κατάλληλη στιγμή.

Ακόμη και εν μέσω αγχωτικών καταστάσεων ή προσωπικών συγκρούσεων, βγαίνουν μπροστά με μια μονολεκτική πλάκα ή μια παρατήρηση που εκτονώνει όλη την ένταση.

Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος αγαπά τόσο πολύ τους κωμικούς και πηγαίνει στις παραστάσεις τους: Είναι έτοιμοι να πουν ένα αστείο για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τη ζωή καλύτερη κάνοντας πλάκα.

2) Χαμόγελο

Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και ανεξάρτητα από την εξωτερική εμφάνιση, μπορούν να έχουν θετικά vibes.

Αλλά ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που μπορείς μερικές φορές να εντοπίσεις σε ένα θετικό άτομο, είναι το σούπερ γοητευτικό χαμόγελο.

Χαμογελούν και όλα γίνονται πιο θετικά. Αυτό δεν είναι ένα… ψεύτικο χαμόγελο πωλητή. Βγαίνει από μέσα τους.

3) Μεγάλη υπομονή με τους δύσκολους ανθρώπους

Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς είναι δύσκολοι.

Αλλά ένα άτομο με θετικά vibes, έχει αξιοσημείωτη υπομονή στην αντιμετώπιση των δύσκολων ανθρώπων.

Δεν τους αφήνουν να καταστρέψουν τα πάντα, αλλά προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και να τους επαναφέρουν σε μια θετική και παραγωγική νοοτροπία.

4) Βλέπουν το καλύτερο σε όλους

Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές και όταν συμβαίνει αυτό, πολλοί από εμάς συμπεριφερόμαστε με τρόπους για τους οποίους ντρεπόμαστε αργότερα. Μπορεί επίσης να παραπονιόμαστε πολύ.

Αλλά ένα από τα ακαταμάχητα γνωρίσματα των ανθρώπων με θετικά vibes είναι ότι έχουν την ικανότητα να βλέπουν το καλύτερο σε κάποιον.

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν απλώς έναν γκρινιάρη ηλικιωμένο σε ένα πάρκινγκ, βλέπουν έναν σοφό παππού με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Οι άνθρωποι με θετική διάθεση δεν αγνοούν τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Δεν πρόκειται για άρνηση. Αλλά βλέπουν το φως που λάμπει στη μέση της σκοτεινιάς το οποίο οι άλλοι τόσο συχνά χάνουν ή αγνοούν.

5) Έχουν πλάνο

Ένα άλλο από τα βασικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων με θετική διάθεση είναι ότι έχουν ισχυρούς στόχους και στόχους για τους οποίους εργάζονται. Αυτό τους δίνει κίνητρα και τους δίνει έναν οδικό χάρτη για το τι θα ακολουθήσει.

Συχνά τους κάνει επίσης φάρο στο σκοτάδι της νύχτας για τους άλλους που δεν ξέρουν πού στο καλό κατευθύνονται.

Δεν είναι εύκολο να βρεις το σκοπό σου στη ζωή, αλλά τα άτομα με θετική διάθεση προτιμούν πάντα να έχουν ένα σχέδιο. Και αν πάει στραβά; Πάνε στο Plan B.

6) Προσθέτουν αξία στις σχέσεις

Οι άνθρωποι με θετικά vibes έχουν κακές μέρες όπως όλοι οι υπόλοιποι από εμάς. Αλλά στο τέλος της ημέρας προσθέτουν πολύ περισσότερη αξία στις σχέσεις από αυτό που παίρνουν.

Αυτός είναι ο λόγος που προσελκύουν κοντά τους φίλους, συνεργάτες και είναι γενικά τόσο περιζήτητοι.

Δεν είναι επειδή είναι hot ή έξυπνοι αν και μπορεί να είναι κάποιες φορές. Είναι επειδή προσθέτουν ενέργεια και θετικότητα αντί να την αφαιρούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 6 απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να σε σέβονται οι άλλοι 100%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 5 =