αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι φράσεις πετυχημένων ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την «μεγάλη αλλαγή» το 2018

Έξι φράσεις πετυχημένων ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την «μεγάλη αλλαγή» το 2018

Το 2017 πλησιάζει στο τέλος του, και είναι η στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα σχέδια τους για το επόμενο έτος. Άλλωστε, συνήθως όταν ολοκληρώνεται μια μια χρονια, κάνουμε έναν απολογισμό και κοιτάμε τι θέλουμε να κρατήσουμε ή να αλλάξουμε. Το δύσκολο, είναι ίσως να κάνεις την «μεγάλη αλλαγή» στη ζωή σου, όποια κι αν είναι αυτή.

Τώρα δεν θα κάνουμε κάποια μακροσκελή ανάλυση για το πως μπορείς να πετύχεις τον στόχο που θες. Αλλά θα δούμε 6 απλές φράσεις, τις οποίες συνέλεξε το It’s Possible. Είναι μερικές φράσεις που έχουν πει πετυχημένοι άνθρωποι. Και σίγουρα μπορούν να σου δείξουν μερικούς τρόπους, για να φτάσεις στην «μεγάλη αλλαγή» μέσα στο 2018.

1- «Δεν θα φτάσεις εκεί, με το να εύχεσαι ή να ελπίζεις για αυτό, αλλά δουλεύοντας για αυτό»
Estée Lauder

2- «Είμαστε πεισματάρηδες με το όραμα. Είμαστε ευέλικτοι με τις λεπτομέρειες»
Jeff Bezos

3- «Πίστεψε ότι μπορείς, και θα έχεις ήδη διανύσει τον μισό δρόμο»
Theodore Roosevelt

4- «Παραπονιούνται ποτέ οι καρχαρίες γιατί είναι Δευτέρα ή για το ποια είναι η θερμοκρασία; Όχι. Σηκώνονται νωρίς, τρώνε άγρια ψάρια, είναι πολύ τρομακτικοί, υπενθυμίζοντας σε όλους το ποιος είναι ο φοβερός καρχαρίας»
Ελένη Αντωνιάδου

5- «Το 99% των πραγμάτων γύρω μας, δεν έχουν σημασία. Η ικανότητα να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και επηρεάζει τη ζωή/ επιχείρησή σου, είναι η ικανότητα που έχω παρατηρήσει ότι έχει διαχωρίσει του νικητές και τους χαρούμενους, από τους υπόλοιπους»
Gary Vaynerchuk

6- «Είσαι ο μέσος όρος των 5 ανθρώπων με τους οποίους συνδέεσαι περισσότερο»
Tim Ferriss

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =