αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι φράσεις από τον ιδρυτή της GoPro, που δείχνουν το πως έρχεται τελικά η επιτυχία

Έξι φράσεις από τον ιδρυτή της GoPro, που δείχνουν το πως έρχεται τελικά η επιτυχία

Η διαδρομή για τον Nick Woodman μέχρι την επιτυχία, δεν ήταν εύκολη. Ίδρυσε επιχειρήσεις που απέτυχαν, ξόδεψε λεφτά επενδυτών, αναγκάστηκε να δουλέψει μέχρι και πλανόδιος πωλητής. Τελικά, μετά από αρκετές τολμηρές επιλογές και επιμονή, ίδρυσε στις αρχές των 2000’s τη GoPro. Το γνωστό brand με τις φορητές κάμερες.

Και κάπως έτσι, η ζωή του άλλαξε για πάντα. Έγινε πετυχημένος επιχειρηματίας και φυσικά πολύ πλούσιος. Σήμερα, είναι 42 ετών, ενώ η εταιρία του απασχολεί περισσότερους από 1.700 εργαζομένους. Έχει μπει στο χρηματιστήριο και όπως σημειώνει το CNBC, η GoPro αξίζει πλεόν πάνω από 1 δισ. δολάρια.

Το It’s Possible συνέλεξε 6 σημαντικές φράσεις του Nick Woodman, που δείχνουν το πως έρχεται τελικά η επιτυχία.

1- Στον δρόμο και στα ταξίδια, τότε έχουν οι άνθρωποι την μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

2- Μπορώ να πουλήσω οτιδήποτε αν πιστεύω σε αυτό, αλλά είμαι ένας απαίσιος πωλητής αν δεν πιστεύω στο προϊόν.

3- Δεν χρειάζεται να «σηκώσεις» εκατομμύρια δολάρια για να πετύχεις. Αρκεί απλά να δουλεύεις για κάτι με το οποίο είσαι παθιασμένος.

4- Για να ξεκινήσω την GoPro, επέστρεψα στο σπίτι των γονιών μου και δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα, πολλές ώρες την ημέρα. Άφησα την προσωπική μου ζωή στην άκρη, για να προχωρήσω σε αυτό.

5- Ο καθένας έχει μια άποψη για το πως θα έπρεπε να είναι η επιχείρηση. Αλλά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, οι πολλές απόψεις μπορεί να είναι καταστροφικές.

6- Νομίζω ότι οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες είναι αυτοί που λένε στον εαυτό τους: Θα πεθάνω πριν παραιτηθώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =