αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈξι τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσα σε 1 ώρα

Έξι τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσα σε 1 ώρα

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για 8 τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις εισόδημα, δουλεύοντας από το σπίτι σου. Αλλά βεβαίως για να ξεκινήσεις τέτοια projects και να βγάλεις χρήματα, χρειάζεται χρόνος.

Τι γίνεται αν θες χρήματα στα χέρια σου πιο γρήγορα; To Reader’s Digest παραθέτει μερικούς τρόπους για να βγάλεις χρήματα μέσα σε 1 ώρα. «Είτε πρόκειται για ένα πρόσθετο έξοδο που σας πήγε πίσω, είτε κάνετε εξοικονόμηση για μια ειδική περίσταση, υπάρχουν μερικοί πραγματικά υπέροχοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βγάλετε κέρδος σε λιγότερο από μία ώρα από το χρόνο σας. Αν χρειάζεστε χρήματα τώρα, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σας για να κερδίσετε χρήματα σε μία ώρα» σημειώνει.

Εδώ είναι 6 από αυτούς τους τρόπους.

Πουλήστε αχρησιμοποίητες δωροκάρτες

Ένας από τους πιο αναξιοποίητους πόρους για γρήγορα μετρητά είναι αυτές οι δωροκάρτες που είναι απίθανο να χρησιμοποιήσετε. Πουλώντας τις δωροκάρτες σας, ακόμη και με έκπτωση, θα έχετε εύκολα χρήματα. Μπορείτε να ανατρέξετε σε ιστότοπους όπως το eBay, το Facebook Marketplace και άλλους. Με εφαρμογές όπως το PayPal μπορείτε να λάβετε γρήγορα μετρητά.

Συμπληρώστε online έρευνες

Έχετε λίγο επιπλέον χρόνο στα χέρια σας; Οι διαδικτυακές έρευνες είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, καθώς οι εταιρείες και οι ιστότοποι αναζητούν πάντα τα σχόλια των καταναλωτών. Ιστότοποι όπως το Survey Junkie και το Opinion Outpost προσφέρουν είτε μετρητά είτε άλλες ανταμοιβές για τη συμπλήρωση ερευνών που μπορεί να διαρκέσουν μόλις λίγα λεπτά. Θυμήσου και το άρθρο: Εννέα websites που σε πληρώνουν για να συμπληρώνεις online έρευνες, από το δωμάτιο σου.

Επιστρέψτε κάτι που αγοράσατε πρόσφατα

Εάν κάνατε μια αγορά πρόσφατα – και το αντικείμενο είναι σε καλή κατάσταση – η επιστροφή του θα φέρει κάποια μετρητά πίσω στην τσέπη σας. Ίσως είναι ένα νέο τοπ που δεν έχετε φορέσει ακόμα ή ίσως είναι ένα νέο βιντεοπαιχνίδι που δεν έχετε παίξει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα χρήματα που ξοδέψατε σε κάτι που μπορεί να μην χρειάζεστε μπορούν να επιστραφούν για να χρησιμοποιηθούν σε κάτι που είναι πιο χρήσιμο.

Πούλησε χρυσό

Σύμφωνα με τον ιστότοπο EmmaDrew.com, η πώληση χρυσού μπορεί να φέρει γρήγορα χρήματα. Μαζέψτε τα χρυσά αντικείμενα που δεν φοράτε πλέον και πηγαίνετε τα σε έναν τοπικό κοσμηματοπωλείο που ειδικεύεται στο πολύτιμο μέταλλο. Επίσης έχουμε γράψει το άρθρο: Πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις αν έχεις μια χρυσή λίρα στο σπίτι σου.

Πούλα πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Εφαρμογές όπως το LetGo, το OfferUp και το Facebook Marketplace σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε μετρητά για πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν θέλετε πλέον. Και μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορα. Έτσι, είτε πρόκειται για ένα πορτοφόλι, ένα γραφείο ή μια τηλεόραση, μπορείτε κυριολεκτικά να ”καθαρίσετε” τον χώρο σας και να κερδίσετε χρήματα παράλληλα. Είναι χρήσιμο να ορίσετε μια τιμη για το αντικείμενο λίγο πάνω από ό,τι θέλετε πραγματικά να το πουλήσετε. Τα παζάρια συμβαίνουν συχνά σε αυτές τις εφαρμογές… καθώς οι άνθρωποι αναζητούν επίσης την καλύτερη τιμή.

Ανακύκλωση

Εάν μπορείτε να κάνετε λίγη προσπάθεια, περπατήστε την πόλη σας αναζητώντας τα ειδικά μηχανήματα ανακύκλωσης. Εκεί μπορείς να ρίξεις γυάλινα μπουκάλια ή μεταλλικά κουτάκια ή άλλα αντικείμενα. Οκ, δεν θα σου φέρει πολλά χρήματα το κάθε αντικείμενο εδώ. Αλλά μπορούν σίγουρα να αθροιστούν και να είναι χρήσιμο εισόδημα, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία ζείτε. Ναι, θα κάνεις καλό και στο περιβάλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + seventeen =