αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι τρόποι για να βγάλεις γρήγορα χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι σου

Έξι τρόποι για να βγάλεις γρήγορα χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι σου

Αν θεωρείς ότι η δουλειά στην οποία βρίσκεσαι δεν σου δίνει τα χρήματα που θα ήθελες, ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεκινήσεις… να στέλνεις βιογραφικά. Άλλωστε, αυτή είναι μια διαδικασία που δεν θα σε οδηγήσει απαραίτητα στην dream job σου- ειδικά στην Ελλάδα.

Τώρα θα δούμε έναν άλλο, λίγο πιο τολμηρό, δρόμο. Ακολουθούν 6 τρόποι για να βγάλεις γρήγορα χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι σου. Με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα χρήματα θα έρθουν σε εσένα… χωρίς να κάνεις τίποτα. Χρειάζεται απλά να ξεκινήσεις να εργάζεσαι πάνω σε κάποια από τις 6 ιδέες που θα δεις.

Γίνε μέλος σε ιστοσελίδες ερευνών

Δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες που ζητάνε άτομα για να συμπληρώνουν τις έρευνες τους έναντι κάποιας αμοιβής μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το mysurvey και μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή! Μέσω αυτών των σελίδων μπορείς να κερδίσεις άμεσα χρήματα συλλέγοντας πόντους ή ακόμη και δώρα σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Ακόμη μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το daedalusonline.

Πούλησε αχρησιμοποίητες κάρτες δώρων

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος σου χάρισε ένα κουπόνι δώρων, το οποίο δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις. Τι καλύτερο από το να πουλήσεις αυτό το κουπόνι; Υπάρχουν στο ίντερνετ πολλές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείς να πουλήσεις τέτοιου είδους δώρα, αν και οι περισσότερες δυστυχώς απευθύνονται σε άλλες χώρες. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις είναι να τις πουλήσεις σε γνωστούς ή φίλους ή ακόμη και να αναρτήσεις δημοσίευση για πώληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πούλησε το κινητό σου και άλλα παρόμοια προϊόντα

Μπορείς να πουλήσεις τα πάντα, όπως το iPhone και το tablet σου, ακόμα κι αν είναι σπασμένα. Εταιρείες, όπως η fonebank.gr αλλά και η mobile4cash, σου δίνουν αυτή την ευκαιρία μέσα από απλά βήματα. Αλλά ακόμη κι αν η συσκευή σου είναι σε άσχημη κατάσταση, μπορείς και πάλι να την πουλήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες.

Δημιουργία website

Πλέον είναι πιο εύκολο. Και δεν χρειάζεται να ξέρεις απαραίτητα κώδικα, για να φτιάξεις το δικό σου site. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλατφόρμες όπως το WordPress, να στήσεις το δικό σου site και μετά να το αξιοποιήσεις όπως θες. Βέβαια, για να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα, πρέπει πρώτα να πιάσεις μια καλή επισκεψιμότητα.

Online μαθήματα

Μια ιδέα που έχουμε ξανά προτείνει και εδώ στο It’s Possible. Πλέον μπορείς να παραδίδεις online μαθήματα και να έχεις «μαθητές» από όλα τα μέρη του πλανήτη. Μήπως έχεις μερικά skills που μπορείς να μεταδόσεις;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 10 =