αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι σημάδια που δείχνουν ότι ίσως ήρθε η ώρα να γίνεις επιχειρηματίας

Έξι σημάδια που δείχνουν ότι ίσως ήρθε η ώρα να γίνεις επιχειρηματίας

Τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε όλο και περισσότερο, ακόμα και στην Ελλάδα: Πολλοί είναι οι νέοι (αλλά και λίγο μεγαλύτεροι) άνθρωποι που αφήνουν την καθημερινή δουλειά τους για να ξεκινήσουν ένα δικό τους project. Ίσως έχει παίξει τον ρόλο της και η κρίση σε αυτό, αφού δεν υπάρχουν πολλές καλές ευκαιρίες στην αγορά και θέσεις με καλούς μισθούς. Ενώ φυσικά αρκετοί είναι και αυτοί που αποφασίζουν να μπουν στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των startups επειδή δεν έχουν καν δουλειά στην παρούσα φάση.

Όπως έχουμε ξανά πει δεν υπάρχει «τέλεια στιγμή» για να ξεκινήσεις. Και περιμένεις κάτι τέτοιο… μάλλον δεν θα ξεκινήσεις ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημάδια. Είναι σημάδια που αφορούν εσένα, και δείχνουν ότι πιθανότατα έχεις μπει σε mood επιχειρηματικότητας. Δεν σημαίνουν ότι θα φτάσεις στην επιτυχία απαραίτητα. Αλλά δείχνουν ότι η επιχειρηματικότητα σου ταιριάζει. Και με σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις στον στόχο σου. Εδώ είναι τα 6 σημάδια:

1# Δεν σου αρέσει να σου λένε οι άλλοι τι να κάνεις. Θέλεις να κάνεις τις δικές σου επιλογές. Και να έχεις την ευθύνη φυσικά

2# Σου αρέσει ο ανταγωνισμός και βάζεις deadlines στον εαυτό σου

3# Κάνεις καλές διαπραγματεύσεις και είσαι επίμονος όταν θέλεις κάτι

4# Δεν κολλάς στο παρελθόν και αφήνεις πίσω τα πράγματα που δεν δουλεύουν

5# Έχεις συνεχώς νέες ιδέες

6# Δεν φοβάσαι να δουλέψεις σκληρά, και να ασχοληθείς με διαφορετικά tasks

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + nineteen =