αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος οδεύει στο να πιάσει πάτο

Έξι προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος οδεύει στο να πιάσει πάτο

Κάποιοι ειδικοί λένε ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους πιάνουν πάτο. Φτάνουν δηλαδή σε μια κατάσταση απόγνωσης, όπου μετά από κάποιες αποτυχίες ή δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή τους, νιώθουν ότι έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και δεν γνωρίζουν πως ακριβώς θα βγουν από αυτό τον φαύλο κύκλο.

Ακόμα και πολλοί μεγάλοι επιχειρηματίες, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, σε κάποια στιγμή στην διαδρομή τους.

Να θυμάστε ότι δεν σας καθορίζει ο αριθμός των φορών που πέφτετε και πιάνετε πάτο. Ωστόσο, κάθε φορά που ανεβαίνεις και βγαίνεις πιο δυνατός και καλύτερος από πριν, αυτό είναι που μετράει. Η ζωή περιλαμβάνει πολλές καταιγίδες που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα υπάρχουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή το επώνυμό σας.

Πως θα καταλάβεις όμως ότι οδεύεις στο να πιάσεις πάτο; Έτσι ώστε να αφυπνιστείς και να ξεκινήσεις πάλι την πορεία προς τα πάνω. Εδώ είναι 6 σημάδια που πρέπει να σε προβληματίσουν. Μπορεί να τα βλέπεις στον εαυτό σου. ‘Η σε κάποιο άλλο άτομο στον κύκλο σου.

Όταν δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας που να υποδεικνύουν την καθοδική σας πορεία, μπορεί να φταίει ένα θέμα ψυχικής υγείας. Οτιδήποτε σας κάνει να περνάτε τόσο δύσκολα πρέπει να αξιολογηθεί και να αντιμετωπιστεί. Μπορείτε και θα ξεπεράσετε αυτή τη σκοτεινή εποχή στη ζωή σας.

1. Η υγιεινή μένει στην άκρη

Μία από τις πρώτες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα άτομο είναι η αμέλεια της υγιεινής του. Μέρος αυτού μπορεί να οφείλεται στην κατάθλιψη. Μεγάλο κομμάτι του κόσμου σηκώνεται από το κρεβάτι, βουρτσίζει τα δόντια του, κάνει ντους και πηγαίνει στη δουλειά. Ωστόσο, όσοι πάσχουν από κατάθλιψη και βρίσκονται σε… λάκκους απόγνωσης μπορεί να έχουν πρόβλημα να σηκωθούν το πρωί.

Εάν νιώθετε ότι είναι μια σημαντική αγγαρεία να φροντίζετε το σώμα σας, είναι σημάδι ότι πλησιάζετε στον πάτο και χρειάζεστε βοήθεια.

2. Αίσθημα απελπισίας

Όλοι έχουν προβλήματα, αλλά μερικές φορές νιώθεις ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από τα ζητήματα που σε δεσμεύουν. Όταν αυτά τα συναισθήματα απελπισίας και αδυναμίας πλημμυρίζουν το μυαλό σας, είναι απαραίτητο να λάβετε βοήθεια

3. Πτώση απόδοσης στη δουλειά

Φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα στη δουλειά; Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά μαζί σας, μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά σας. Έχετε την τάση να απορρίπτετε περισσότερο τη δουλειά αυτές τις μέρες, ή η απόδοσή σας είναι αδύναμη;

Όταν είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί, το να πας στη δουλειά και να κάνεις τη βάρδια 9-5 είναι σχεδόν αδύνατο. Εάν η απόδοση στη δουλειά σας πέφτει και είστε στα πρόθυρα της απόλυσης, είναι άλλο ένα σημάδι ότι βρίσκεστε σε δύσκολη θέση.

4. Κλάμα

Όλοι κλαίνε. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι το κάνετε λίγο υπερβολικά, μπορεί να υποδηλώνει μια κατάσταση όπως η μείζονα καταθλιπτική διαταραχή. Μερικοί άνθρωποι τείνουν να κλαίνε περισσότερο από άλλους, αλλά αν δεις να κλαις πολύ συχνά και δεν μπορείς να σταματήσεις, θα πρέπει να αξιολογηθεί.

5. Κοιμάσαι υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά λίγο

Κάποιος που πλησιάζει στον πάτο μπορεί να ανακαλύψει ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιμηθεί. Ο ύπνος είναι ένας άλλος τρόπος για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα του κόσμου γύρω σας και είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι.

Από την άλλη πλευρά, κάποιος που δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει αϋπνία μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα. Το σώμα σας δεν μπορεί να μείνει χωρίς ύπνο και η έλλειψη ξεκούρασης μπορεί να σας κάνει σωματικά και ψυχικά άρρωστους.

6. Μένεις κλεισμένος μέσα σε 4 τοίχους

Όταν οι άνθρωποι υποφέρουν από άγχος, πανικό ή οδεύουν στο να πιάσουν πάτο, μπορεί να μην θέλουν να εγκαταλείψουν τις ανέσεις του σπιτιού τους. Μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια κατάσταση γνωστή ως αγοραφοβία, όπου κάποιος φοβάται να πάει πέρα από τους τέσσερις τοίχους στους οποίους έχει συνηθίσει. Εάν το να βγείτε από την εξώπορτά σας προκαλεί μια αίσθηση πανικού, είναι σημάδι ότι δεν είστε σε καλό σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διευθύντρια ξενοδοχείων που άλλαξε καριέρα και δίνει συμβουλές σε γυναίκες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =