αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστικό στους άλλους. Και δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση

Έξι πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστικό στους άλλους. Και δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση

Μπορεί όταν θέλουμε να γίνουμε πιο ελαστικοί να εστιάζουμε πρώτα από όλα στην εμφάνιση μας, όμως υπάρχουν αρκετά άλλα στοιχεία που παίζουν τον ρόλο τους. Ποια μπορεί να είναι αυτά; Σε ένα ενδιαφέρον άρθρο, το powerofpositivity.com παραθέτει 6 πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστικό στους άλλους. Και δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση.

1. Πόσο ευγενικός είσαι

Η ευγένεια και η γενναιοδωρία κάνουν αμέσως κάποιον πιο ελκυστικό. Σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από τη φύση τους προς τους φιλικούς ανθρώπους και αποφεύγουν τα κακόβουλα άτομα. Δεν δείχνουν όλοι τον αληθινό εαυτό τους στην αρχή, φυσικά. Αλλά αφού τους γνωρίσεις, μπορείς γενικά να καταλάβεις αν έχουν καλή καρδιά. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι η καλοσύνη παίζει τεράστιο ρόλο στη φυσική έλξη.

2. Η αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο ελκυστικούς γιατί αναδύει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και σταθερότητας. Τα άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να έχουν καλύτερες σχέσεις επειδή έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Αυτό διευκολύνει τη συνεννόηση με τους ανθρώπους και όλοι θέλουν να βρεθούν κοντά τους. Θυμήσου και το άρθρο: Θες να ακούγεσαι ότι έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Τότε βγάλε αυτές τις 6 φράσεις από το λεξιλόγιο σου.

3. Η αίσθηση του χιούμορ

Αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα στη ζωή, είναι απαραίτητο να έχετε αίσθηση του χιούμορ! Αυξάνει επίσης τη φυσική έλξη επειδή δείχνει στους άλλους ότι δεν… ιδρώνετε τα μικρά πράγματα. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάνσας το υποστηρίζει, δείχνοντας ότι άνδρες και γυναίκες προτιμούν αστείους συντρόφους. Επιπλέον, η γνωριμία με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε αστεία, σας βοηθά να έχετε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον μαζί. Και, οι χιουμοριστές τείνουν να έχουν πιο φιλικές, ευχάριστες προσωπικότητες, ένα χαρακτηριστικό που αυξάνει την έλξη.

4. Πόσο συχνά χαμογελάς;

Ακόμα κι αν δεν το εννοείτε πάντα, το χαμόγελο μπορεί να σηματοδοτήσει στους άλλους ότι είστε ανοιχτοί και φιλικοί. Σε μια μελέτη από το University of British Columbia, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι συμμετέχοντες ένιωθαν περισσότερη σωματική έλξη για τις γυναίκες που χαμογελούσαν. Ωστόσο, οι γυναίκες δεν βρήκαν πιο ελκυστικούς άντρες που χαμογελούσαν.

5. Το να είσαι χαλαρός

Το να έχετε μια χαλαρή, ευχάριστη φύση έχει επίσης σημασία όσον αφορά τη έλξη. Κανείς δεν θέλει ένα συνεργάτη/ φίλο/ σύντροφο που θα προσθέσει άγχος στη ζωή του. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Biology Letters ανακάλυψε ότι οι γυναίκες βαθμολόγησαν τους άνδρες που είχαν εμφανώς στρες ως λιγότερο ελκυστικούς.

Γενικά, η χαλαρή προσέγγιση στη ζωής οδηγεί σε ευτυχία στις ανθρώπινες σχέσεις. Δείχνει στους πιθανούς συνεργάτες ότι έχετε την ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική σταθερότητα για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

6. Το να «ταιριάζεις» με τον άλλο

Τείνουμε να ερχόμαστε πιο κοντά με ανθρώπους σαν εμάς όσον αφορά την ανατροφή, τις αξίες και την προσωπικότητα. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να μας επικυρώσει και να μας κατανοήσει. Όταν έχετε έναν συνεργάτη/ φίλο/ σύντροφο με παρόμοιες σκέψεις και πεποιθήσεις, μειώνει την πιθανότητα σύγκρουσης. Αυτό πιθανότατα παίζει τεράστιο ρόλο στις επιλογές μας, αφού φυσικά επιθυμούμε την αρμονία στις συνεργασίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =