αρχικηVIRALΈξι πράγματα που μπορείς να κάνεις τη Δευτέρα το βράδυ, αφού γυρίσεις από τη δουλειά

Έξι πράγματα που μπορείς να κάνεις τη Δευτέρα το βράδυ, αφού γυρίσεις από τη δουλειά

Για τους περισσότερους, η Δευτέρα είναι μια… κακή ημέρα. Η εβδομάδα είναι όλη μπροστά και η ψυχολογία είναι πεσμένη. Κι όμως, μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα. Το savoirville.gr παραθέτει 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις τη Δευτέρα το βράδυ, αφού γυρίσεις από τη δουλειά. Και το σκηνικό θα γίνει πιο ενδιαφέρον.

Πήγαινε για τρέξιμο

Μην τρομάζεις. Μπορείς να πας και για περπάτημα. Ιδανικά, αν εκεί που μένεις έχει θάλασσα, μπορείς να πας μια βόλτα εκεί. Φόρεσε κάτι άνετο και τα ακουστικά σου και βγες. Ξεκίνησε με περπάτημα σε χαλαρούς ρυθμούς κι αν δεις ότι μπορείς, ανέβασε ρυθμό. Θα γυμναστείς, θα εισπνεύσεις καθαρό αέρα και ,ίσως, να γνωρίσεις κι άλλες ψυχές που είχαν την ίδια ιδέα με εσένα.

Φτιάξε μια Playlist

Αυτό μπορείς να το κάνεις και πριν από την προαναφερθείσα βόλτα. Φτιάξε μια playlist στο Youtube με τραγούδια που σου αρέσουν και σε εκφράζουν, αλλά προσπάθησε να μην είναι μελαγχολικά. Monday motivation θέλουμε να πετύχουμε, όχι να γίνουμε χειρότερα.

Δες ξανά την αγαπημένη σου ταινία

Σίγουρα έχεις τουλάχιστον μία. Η Δευτέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να αράξεις στον καναπέ σου, να βάλεις μια ρομαντική κομεντί (έλα τώρα που δεν σου αρέσουν …) και να καταβροχθίσεις ένα τεράστιο κουτί παγωτό.

Πήγαινε σινεμά

Αν δε θέλεις να κλειστείς στο σπίτι, μπορείς να πας σε ένα συνοικιακό κινηματογράφο και να δεις μια ποιοτική ταινία, αγκαλιά με ποπ-κορν και κοκα κόλα. Συνήθως, τις Δευτέρες υπάρχουν και προσφορές στα εισιτήρια.

Ξεκίνα κάποιο ενδιαφέρον σεμινάριο

Θα βρεις, σίγουρα, κάποιον κύκλο σεμιναρίων που να σε ενδιαφέρει. Είτε κάτι που να αφορά τη δουλειά σου, είτε μαθήματα αγγειοπλαστικής ή ορθοφωνίας. Ό,τι κι αν είναι αυτό που θα επιλέξεις, θα γεμίσει τις Δευτέρες σου αλλά και το βιογραφικό σου.

Χρωμάτισε ένα colouring book

Κυκλοφορούν παντού και μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνά. Πάρε ένα (ή και περισσότερα) και ξεκίνα να το γεμίζεις χρώματα. Τα colouring books βοηθούν στη μείωση του στρες μέσω μιας διαδικασίας που θυμίζει διαλογισμό. Δοκίμασε το, λοιπόν, και μπορεί με αυτό τον τρόπο να καταφέρεις να αποβάλεις την ένταση της ημέρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − nine =