αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα ξένα sites για να βρεις δουλειά ως freelancer (και να βγάλεις αρκετά χρήματα)

Τέσσερα ξένα sites για να βρεις δουλειά ως freelancer (και να βγάλεις αρκετά χρήματα)

Ζούμε στην εποχή που μπορείς να ξεκινήσεις ένα project από το σπίτι σου και να έχεις πελάτες/χρήστες/ θεατές σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει βέβαια και αν δουλεύεις ως freelancer. Αφού πλέον πολλές είναι οι ειδικότητες που σου επιτρέπουν να δουλέψεις σε παγκόσμια κλίμακα. Το πρακτικό ερώτημα εδώ είναι βέβαια το πως θα βρεις και θα ανάβεις δουλειές ως freelancer.

Πλέον υπάρχουν αρκετά websites που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις αυτό το ιντερνετικό ψάξιμο και να βρεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες σου. Να κάνεις deals μαζί τους και φυσικά να πληρωθείς για τις υπηρεσίες σου. Εδώ έχουμε μια λίστα με 4 από αυτά τα websites. Τσέκαρε τα!

 

Freelancer.com

freelancer.com

Το Freelancer.com προσφέρει στους ελεύθερους επαγγελματίες αρκετές επιλογές, από projects μέχρι και διαγωνισμούς. Τα μέλη του μπορούν να περιηγηθούν σε διάφορες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με συγκεκριμένες δεξιότητες τους και να επιλέξουν να κάνουν την αίτηση τους στη δουλειά που τους ενδιαφέρει.

 

Guru

Guru

Όπως και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες ο freelancer μπορεί να δείξει με αναφορές, την προϋπηρεσία του και τις κριτικές που έχει μαζέψει μέσω του site, ώστε να μπορέσει να βρει πιο εύκολα ακόμη περισσότερες δουλειές. Μπορείς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να κάνεις αναζήτηση εργασίας με βάση την κατηγορία, τη θέση και τις ώρες που επιθυμείς να εργάζεσαι.

 

oDesk

oDesk

Όλοι όσοι θέλουν να εισέλθουν στον επιχειρηματικό κόσμο θα βρουν ακριβώς ότι ψάχνουν στο oDesk. Και αυτό το site έχει κατηγοριοποιημένες θέσεις εργασίας, όπως για την διοικητική υποστήριξη, τις πωλήσεις και τα πληροφοριακά συστήματα. Φυσικά και εδώ υπάρχουν τα πάντα, όπως η συγγραφή άρθρων και ο προγραμματισμός.

 

The Creative Group

The Creative Group

Το The Creative Group είναι ένα τμήμα της εταιρεία Robert Half,  το οποίο ειδικεύεται στην εύρεση εργασίας σε δημιουργικούς τομείς, όπως το μάρκετινγκ, το σχέδιο, την γραφιστική, το copywriting, την φωτογραφία και πολλά ακόμη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + sixteen =