αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι μικρές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου μέσα στο 2024

Έξι μικρές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου μέσα στο 2024

Μπορεί να μην το έχουμε καταλάβει, αλλά σε 2 μήνες το 2023 ολοκληρώνεται. Ένα νέο έτος ξεκινά, με νέους στόχους και φιλοδοξίες.

Αλλά πρακτικά τι μπορείς να κάνεις για να φέρεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου μέσα στο νέο έτος; Η αλλαγή δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Και δεν χρειάζεται ένα θαύμα. Τώρα θα δούμε 6 μικρές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου μέσα στο 2024.

1# Να είστε φίλοι με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Μην απομονώνεστε στην κοσμοθεωρία σας κάνοντας παρέα μόνο αυτούς που είναι ουσιαστικά ίδιοι με εσάς. Θυμήσου και το άρθρο: Η συμβουλή ενός κορυφαίου CEO στους νέους: Κάντε παρέα με ανθρώπους από διαφορετικές ηλικίες, δουλειές και προσωπικότητες.

2# Διάβασμα. Ξέρετε πόσο λίγοι άνθρωποι διαβάζουν κάτι άλλο εκτός από μερικές γραμμές ενός άρθρου εδώ κι εκεί; Λίγοι. Ξέρεις γιατί έχει σημασία; Γιατί ένα βιβλίο που θα διαβάσετε μέσα σε λίγες μέρες, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για κάτι, για τις επόμενες δεκαετίες.

3# Να αναρωτιέσαι και να έχεις αμφιβολίες. Οι άνθρωποι που δεν το κάνουν αυτό, μένουν στάσιμοι.

4# «Φορτώστε» στην πιστωτική σας κάρτα μόνο πράγματα που θα μπορείτε να θυμάστε σε 3 μήνες. Αν κοιτάξετε πόσα χρήματα οφείλετε και δεν μπορείτε να θυμηθείτε σε τι τα ξοδέψατε, δεν ήταν τίποτα αξιόλογο.

5# Κάνε πράγματα που εμπεριέχουν ένα σκοπό. Ραντεβού που έχουν έναν σκοπό. Δουλειά που έχει έναν σκοπό. Μην αφήνετε τη ζωή σας να είναι μια σειρά από ανόητες, τυχαίες ενέργειες που απλώς φαινόταν ωραίες εκείνη τη στιγμή, αλλά τελικά δεν έχουν νόημα.

6# Ξεκίνα από την αρχή όσες φορές χρειαστεί. Δεν είναι ντροπή να μην το κάνεις σωστά. Αλλά είναι απογοητευτικό να μην κάνεις μια καλύτερη προσπάθεια όταν γνωρίζεις καλύτερα τα δεδομένα μέσα από τις εμπειρίες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + four =