αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι ιδέες για να βγάλεις τώρα χρήματα από το laptop σου

Έξι ιδέες για να βγάλεις τώρα χρήματα από το laptop σου

Οι online δουλειές μπορούν να γίνουν από το laptop ή το τηλέφωνό σας και μπορούν να είναι μια εξαιρετική πηγή πρόσθετου εισοδήματος ή μια εργασία πλήρους απασχόλησης.

Ορισμένες διαδικτυακές εργασίες πλήρους απασχόλησης είναι άλλωστε πλήρως remote και μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε.

Το Associated Press δημιούργησε μια λίστα με ιδέες για να βγάλεις χρήματα δουλεύοντας από το laptop σου. Εδώ είναι 6 τρόποι.

1# Κάνε μεταφράσεις

Αν θέλεις να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα, και να δουλεύεις από οποιαδήποτε τοποθεσία προτιμάς, τότε μπορείς να κάνεις μεταφράσεις. Εχουμε φτιάξει μια λίστα με websites μέσα από τα οποία μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας μεταφράσεις. Α, και μπορείς να δουλεύεις σε ευέλικτα ωράρια. Με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone σου.

Σε αρκετά από αυτά τα sites μπορείς να κλείσεις freelancing συνεργασίες, ενώ σε κάποια άλλα μπορείς να βρεις πιο μόνιμες συνεργασίες. Τσέκαρε όλα τα sites και δες τις επιλογές που έχεις.

2# Γίνετε virtual assistant

Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι ή άλλη τοποθεσία, είναι να βοηθήσετε άλλους να ολοκληρώσουν εργασίες ως εικονικός βοηθός μερικής απασχόλησης. Εάν είστε πολύ οργανωμένοι και μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, τότε το να γίνετε εικονικός βοηθός αποτελεί ένα σημείο εισόδου χαμηλής τριβής στον κλάδο των ψηφιακών υπηρεσιών. Μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε αυτές τις λειτουργίες με απομακρυσμένη εργασία ανεξάρτητα από το πού μένετε.

3# Online διδασκαλία

Τι είδους πράγματα μπορείτε να διδάξετε online; Θα μπορούσατε εύκολα να διδάξετε μαθηματικά ή φυσική, ενώ μπορείτε να διδάξετε επίσης μια γλώσσα εάν είστε δίγλωσσοι. Θα μπορούσατε επίσης να διδάξετε μουσικά όργανα όπως κιθάρα ή πιάνο. Πλατφόρμες όπως οι Skooli , Tutor Me και Tutor.com θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτή τη δουλειά.

4# Κάντε διαδικτυακές έρευνες

Οι εταιρείες ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για να μάθουν τι θέλουν οι πελάτες. Μπορείτε να γίνετε μέρος αυτής της διαδικασίας προσφέροντας τις απόψεις σας μέσω διαδικτυακών ερευνών. Σε αντάλλαγμα, οι εταιρείες έρευνας σας πληρώνουν για τις σκέψεις σας. Η Swagbucks, για παράδειγμα, πληρώνει μετρητά και δωροκάρτες για έρευνες, παιχνίδια και δημοσκοπήσεις.

5# Γράψε ένα ebook

Να διευκρινίσουμε: Η συγγραφή ενός e-book πιθανότατα δεν θα σας κάνει πλούσιους. Εκτός εάν έχετε ένα τεράστιο κοινό που σας ακολουθεί ή είστε ήδη γνωστός με κάποιον τρόπο. Αλλά αυτό που μπορεί να κάνει είναι να σας βοηθήσει να χτίσετε την φήμη σας ή να κερδίσετε χρήματα από το ίδιο βιβλίο, εάν έχει την σωστή τιμή.

Για να το δημιουργήσεις, μπορείς να δουλεύεις ευέλικτα μέσα στην εργάσιμη ημέρα σου. Όταν το ολοκληρώσεις μπορείς να το ανεβάσεις σε πλατφόρμες όπως οι Amazon Kindle Direct Publishing και Smashwords. Δωρεάν.

6# Αγοράστε και πουλήστε vintage είδη

Γυάλινα σκεύη, τζιν Levi’s της δεκαετίας του ’90, χειροποίητες κουβέρτες — όλα αυτά είναι αντικείμενα για τα οποία οι αγοραστές είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά χρήματα- και που μπορούν να πουληθούν στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα Etsy, για παράδειγμα, δέχεται λίστες vintage αντικειμένων παλαιότερων του 2005 και συχνά μπορείτε να μάθετε για τι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι αγοραστές κοιτάζοντας τι έχει ήδη πουληθεί.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις ότι κάτι είναι πολύτιμο, μάλλον βγάζει μια ιδιαίτερη ανάμνηση σε κάποιον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − one =