αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι απρόσμενα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μεγάλη ευφυΐα

Έξι απρόσμενα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μεγάλη ευφυΐα

Αν βλέπεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια στον εαυτό σου, είσαι σε καλό δρόμο. Πρόκειται για μερικά points που δείχνουν ότι κάποιος έχει μεγάλη ευφυΐα. Και όπως θα διαπιστώσεις, τα περισσότερα από αυτά είναι καθημερινά πράγμα που βλέπουμε στη ζωή μας. Και δείχνουν ότι είσαι πιο ευφυής από ότι ίσως νομίζεις. Αρκεί να τους δώσεις την σημασία που πρέπει. Τα παρακάτω σημάδια είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης λίστας που δημοσίευσε το αμερικανικό awareness act.

1# Έχεις αυτοέλεγχο. Είστε σε θέση να κρατάτε τον εαυτό σας υπό έλεγχο σε βάθος χρόνου.. Ακόμα και σε στιγμές κρίσεων. Ξέρεις ποιος είσαι και ποιος δεν είσαι. Μια κακή συγκυρία δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός δρόμου.

2# Το μυαλό σου… περιπλανιέται. Αν αποσπάται η προσοχή σου, δεν είναι πάντα κακό. Αν αφήνεις το μυαλό σου να περιπλανιέται, είναι ένα καλό σημάδι. Σημαίνει ότι το μυαλό σας μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα νομίζετε. Άλλωστε, κάπως έτσι έρχονται και οι καλύτερες ιδέες. Όταν το μυαλό δεν είναι «πιγμένο» στη δουλειά, και έχει χρόνο για να εξετάσει άλλα πράγματα. ‘Η κενό χρόνο στον οποίο δεν θα εστιάζει… στα deadlines που τρέχουν.

3# Μένεις ξύπνιος μέχρι αργά. Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι τείνουν να μένουν ξύπνιοι μέχρι αργά. Εάν είστε λίγο… ξενύχτηδες τότε μπορεί να είστε πιο έξυπνοι από όσο νομίζετε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι βραδινός τύπος. Ακόμη και ο Da Vinci κοιμόταν περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

4# Αμφισβητείς τα πάντα. Τα άτομα με υψηλότερα επίπεδα νοημοσύνης τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στη σκέψη. Αμφισβητούν πράγματα που άλλοι άνθρωποι μπορεί να μην αμφισβητούν. Οι ευφυεις άνθρωποι έχουν περιέργεια και ψάχνουν το «γιατί» συμβαίνει κάτι δίπλα τους.

5# Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Ξέρουν ότι δεν είναι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο. Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Οι πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι είναι οι μόνοι που το δέχονται αυτό.

6# Έχεις καλή μνήμη. Όσο πιο λεπτομερής είναι η μνήμη σας, τόσο το καλύτερο. Θυμάστε μικρές λεπτομέρειες από πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν θυμούνται; Αυτό είναι ένα σημάδι ότι επιλέγετε πράγματα σε πραγματικό χρόνο, τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συγκρατούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε απλές συνήθειες που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι πιο γρήγορα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 4 =