αρχικηVIRALΈξι ανοιχτά μέρη στην Αττική ιδανικά για συναντήσεις με ένα φίλο ή φίλη

Έξι ανοιχτά μέρη στην Αττική ιδανικά για συναντήσεις με ένα φίλο ή φίλη

Το lockdown καλά κρατεί στην Αττική- όπως και στις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Αν θέλεις να το διαχειριστείς λίγο καλύτερα και να μην μπεις στην βαθιά απομόνωση όμως, υπάρχουν μερικά μέρη που μπορείς να πας, να περάσεις χαλαρά την ώρα σου σε ανοιχτό χώρο και να δεις έναν φίλο ή φίλη.

Σε άρθρο του bovary.gr βλέπουμε λοιπόν 6 ανοιχτά μέρη στην Αττική, όπου μπορείς να κάτσεις και να δεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Α, και μην ξεχάσεις το SMS 6 και την μάσκα σου.

Λυκαβηττός

https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/promo/public/athina-lykavittos.jpg?itok=_4hiMZ3O

All time classic σημείο για ζευγάρια. Θα έχετε πιάτο όλη την Αθήνα. Πάρτε μπύρες και απολαύστε τη θέα. Καλύτερα να πάτε -όσο προλαβαίνετε- αφού πέσει ο ήλιος. Είναι πιο ρομαντικά. Αν θέλετε περισσότερη ησυχία, πάρτε το ανηφορικό μονοπάτι προς το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φιλοπάππου

https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/08/filopappou.jpg

Επίσης μια πολύ δημοφιλής επιλογή είναι ο λόφος του Φιλοπάππου. Όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας στα πόδια σας. Η Αθήνα, ειδυλλιακή, σχεδόν μυστηριακή, με την Ακρόπολη να στέκει περήφανη στο μέσο της. Πρώτα περπατήστε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στα Αναφιώτικα και την Πλάκα. Πάρτε παγωτό, καθίστε στις τεράστιες πέτρες και απολαύστε τον μοναδικό ορίζοντα που απλώνεται μπροστά σας.

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Φωτογραφία: INTIME

Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο αλλά εξίσου όμορφο, το «Σταύρος Νιάρχος» αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Επιλέξτε μια ηλιόλουστη μέρα για να βρεθείτε στο υπέροχο αυτό αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Πάρτε καφέ στο χέρι και κάντε βόλτα στο κανάλι αλλά και στο πίσω μέρος, στο πάρκο, με τα δέντρα και το πράσινο. Ανεβείτε στο εξωτερικό μέρος του Φάρου από τα μεγάλα, πλατύσκαλα και απολαύστε τη θέα μέχρι τον Πειραιά και τη θάλασσα.

Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

https://ypodomes.com/wp-content/uploads/2019/08/parko_tritsi.jpg

Το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον είναι μια υπέροχη επιλογή για ραντεβού. Είναι ένα τεράστιο, καταπράσινο μέρος για να περπατήσετε στα πολλά δρομάκια του. Καθίστε σε ένα από τα παγκάκια και απολαύστε τη θέα των λιμνών με τις πανέμορφες πάπιες να σουλατσάρουν στα νερά τους. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε πικ-νικ στο γρασίδι.

Λίμνη Μπελέτσι

https://provocateur.gr/storage/photos/c_1920px_1278px_cb/201509/10.JPG

Αν θέλετε να φύγετε λίγο πιο μακριά από το κέντρο της πόλης, η λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι τέλεια για μια εξόρμηση. Η συγκλονιστική λίμνη κοντά στην Πάρνηθα μοιάζει με όαση μέσα στο δάσος. Δρομάκια και γεφυράκια συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα, που θα σας κάνει χαρίσει αυτό που ψάχνεται: Τον ρομαντισμό. Πάρτε εφόδια και απολαύστε την ημέρα.

Σούνιο

https://www.filippistours.gr/wp-content/uploads/2018/01/filippis-tours_cape-sounio_007-1600x800.jpg

Αν θέλεις θάλασσα, δεν υπάρχει ιδανικότερο μέρος από το Σούνιο, το διαμάντι της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Αν μένεις κοντά στην παραλιακή, πάρε το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσεις στην παραλία κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα. Η συγκλονιστική θέα είτε από πάνω είτε από κάτω, συνθέτει το πιο ρομαντικό σκηνικό. Επιλέξτε μια μέρα με καλό καιρό και ήλιο, πάρτε καφέ, ψάθες ή πετσέτες και ξαπλώστε στην άμμο. Αν είστε από τους τολμηρούς, μπορείτε να βάλετε το μαγιό σας και να επιχειρήσετε να μπείτε στη θάλασσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + nineteen =