αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι άβολα «συμπτώματα» που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία

Έξι άβολα «συμπτώματα» που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία

«Η επιτυχία βρίσκεται έξω από την ζώνη άνεσης σου», λέει μια φράση που ακούμε συχνά. Αλλά πως ακριβώς νιώθεις όταν… βγαίνεις έξω από αυτή την ζώνη άνεσης;

Είναι πιθανό να νιώσεις άβολα. Σε προηγούμενο άρθρο μας συζητάγαμε για την άβολη ένδειξη που δείχνει ότι είσαι στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία.

Αλλα πως ακριβώς μπορεί να μοιάζει αυτό; Εδώ είναι 6 άβολα «συμπτώματα» που μπορεί να νιώσεις. Και δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία.

1. Αίσθημα φόβου

Η αλλαγή είναι… τρομακτική. Μια μεγάλη αλλαγή είναι ακόμα πιο τρομακτική. Ετσι μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση πανικού κατά καιρούς. Αυτό σημαίνει απλώς ότι η αλλαγή που κάνετε είναι πραγματική, πολύ ουσιαστική και μόνιμη.

2. Νιώθεις ότι το μέλλον είναι αβέβαιο

Είναι απολύτως φυσιολογικό να φοβόμαστε το μέλλον. Άλλωστε, έχεις ήδη ξεκινήσει να βαδίζεις σε ένα νέο μονοπάτι. Δεν έχετε ιδέα πού θα οδηγήσει τελικά το νέο σας μονοπάτι. Αυτό μπορεί να κάνει το μέλλον να μοιάζει με τρομακτικό μέρος. Εάν νιώθετε φόβο, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

3. Νιώθεις έντονη επιθυμία να είσαι μόνος πιο συχνά

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εσωστρεφείς που κάνουν αλλαγές στη ζωή τους και αναλαμβάνουν δράση για να αναπτυχθούν. Ξοδεύετε τόση πολλή συναισθηματική ενέργεια στις αλλαγές που κάνετε που η ανθρώπινη αλληλεπίδραση μπορεί να είναι μια σημαντική «αποστράγγιση». Μπορεί επίσης να έχετε μια αυξανόμενη επιθυμία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μόνοι, κάνοντας διαλογισμό, γράφοντας σε ένα ημερολόγιο, κάνοντας γιόγκα ή συμμετέχοντας σε άλλες μοναχικές δραστηριότητες για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να συγκεντρωθεί.

4. Αναγνωρίζεις πόσο δρόμο ακόμα έχεις

Όταν αναγνωρίσεις πόσο δρόμο έχεις ακόμα μπροστά σου, μπορείς να δεις και που πηγαίνεις. Σημαίνει ότι επιτέλους ξέρεις που θες να πας και ποιος θες να γίνεις.

5. Ακανόνιστος ύπνος

Χρειάζεσαι πολύ λιγότερο ή πολύ περισσότερο ύπνο, ξυπνάς στη μέση της νύχτας γιατί δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι κάτι που σε απασχολεί. Βρίσκεις τον εαυτό σου γεμάτο ενέργεια ή εξαντλημένο χωρίς ενδιάμεσο στάδιο.

6. Θες να βγαίνεις έξω από την ζώνη άνεσης σου συχνά

Η ζώνη άνεσής σας μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια, αλλά η παραμονή σε αυτήν όλη την ώρα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Αν θέλεις να αναπτυχθείς, πρέπει να αποδεχτείς ένα challenge. Ξεκινήστε με μικρά πράγματα. Γνωρίστε νέα άτομα, επισκεφτείτε ένα τυχαίο μέρος που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να επισκεφτείτε… Απλώς βγείτε από τη ζώνη άνεσης. Κάτι τόσο απλό όσο μια επίσκεψη σε μια διαφορετική χώρα ή πόλη μπορεί να ανοίξει το μυαλό σας σε εντελώς διαφορετικές προοπτικές. Μάθε μία νέα δεξιότητα. ‘Η βρες ένα νέο χόμπι. Είναι μόνο μερικά από τα νέα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − eight =