αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ένα υπερβολικά ενεργό μυαλό είναι πρόβλημα…»: Το νέο post του Tai Lopez που πήρε πάνω από 48.000 likes

«Ένα υπερβολικά ενεργό μυαλό είναι πρόβλημα…»: Το νέο post του Tai Lopez που πήρε πάνω από 48.000 likes

Για ακόμα μια φορά ο γνωστός επιχειρηματίας, επενδυτής και οικονομικός σύμβουλος, Tai Lopez, κατάφερε να γίνει viral. Με μια ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook. Ο ίδιος είναι άλλωστε πολύ ενεργός στα social media. Φαίνεται όμως, ότι το μυαλό… δεν πρέπει να είναι ενεργό συνέχεια. Αυτό λέει ο ίδιος.

«Ένα υπερβολικά ενεργό μυαλό είναι πρόβλημα. Πρέπει να μάθεις να το ξεκουράζεις μερικές φορές», τονίζει ο γνωστός Businessman στην ανάρτηση του. Και φαίνεται ότι βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Αφού το post του έγινε γρήγορα viral. Με πάνω από 48.000 likes, πολλές κοινοποιήσεις και σχόλια.

Το θέμα της ξεκούρασης είναι πάντως κάτι στο οποίο έχουν αναφερθεί και άλλοι πετυχημένοι επιχειρηματίες. Όπως η Arianna Huffington, η οποία έχει βάλει στο τραπέζι και το πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος. Στην ίδια λογική και ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, με τον ίδιο να μιλά πάντα για την ανάγκη που έχουμε για ξεκούραση και διασκέδαση.

Posted by Tai Lopez on Samstag, 16. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 3 =