αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα τρένο γεμάτο με 120 startups στη ΔΕΘ

Ένα τρένο γεμάτο με 120 startups στη ΔΕΘ

Νέα, υπερσύγχρονα και με ανέσεις τα τρένα σε όλο τον κόσμο για τους λάτρεις των εμπειριών, που οδηγούν στα μήκη και πλάτη του πλανήτη… Το τρένο των startups, όμως, είναι ελληνικό, ταξιδεύει σε περιβάλλον ψηφιακής πραγματικότητας κι έχει προορισμό το περίπτερο 12 της ΔΕΘ, στο θεματικό πάρκο της «Ψηφιακής Ελλάδας».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς είπε στην ΕΡΤ: «Ένα ειδικά ναυλωμένο τρένο με 120 εταιρίες νεοφυείς, με δυο εργαστήρια ρομποτικής και άλλες 18 δομές, θα μεταβεί από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να γεμίσει το περίπτερο της ελπιδοφόρας αυτής νέας Ελλάδας. Της Ελλάδας των ανθρώπων που έχουν καινοτόμες ιδέες, που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι επιβάτες του είναι εκπρόσωποι ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο ειδικό περίπτερο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και θα παρουσιάσουν, καθ` όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, τις καινοτόμες ιδέες τους, τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους, πλαισιωμένοι από ένα πρόγραμμα ομιλιών και workshops σε θέματα νέων τεχνολογιών, creative industry και ψηφιακών δεξιοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με τον ίδιο τρόπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 8 =