αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα τεράστιο logistics center άνοιξε στην Εύβοια- Η εταιρία πίσω από την μεγάλη επένδυση

Ένα τεράστιο logistics center άνοιξε στην Εύβοια- Η εταιρία πίσω από την μεγάλη επένδυση

Μια μοναδική για την Ελλάδα, εγκατάσταση για logistics, άνοιξε τις πύλες της στο Βασιλικό Χαλκίδας, διαθέτοντας λιμενικές υποδομές με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, σε σχέση με την εφοδιαστική αλυσίδα.

Πρόκειται για τη γιγαντιαία εγκατάσταση της εταιρείας «Ζukera Trading Co Lt», σε μια έκταση 400.000 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει κτίρια αποθήκευσης, δομημένης επιφάνειας 120.000 τετραγωνικών μέτρων με ένα θαλάσσιο μέτωπο μήκους 1,5 χιλιομέτρου. Οι εγκαταστάσεις της Zukera βρίσκονται στην Nοτιο-ανατολική ακτή του Ευβοϊκού Κόλπου, στο ανατολικό τμήμα του όρμου του Λευκαντί. Βρίσκονται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, νοτιοανατολικά της Χαλκίδας και απέχουν 87 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Η εγκατάσταση μπορεί να λειτουργήσει ως Ελεύθερη Τελωνειακή Αποθήκη ή και ως κέντρο δεδομένων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μεγάλων θαλαμηγών.

Tα κτιριακά συγκροτήματα των εγκαταστάσεων της Zukera αποτελούνται από υφιστάμενα κτίρια με αποθηκευτικούς χώρους και κατασκευές, συνολικής επιφανείας δόμησης περίπου 125.000 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελούνται από κτίρια αποθήκευσης και διαφόρων υποστηρικτικών χρήσεων (γραφεία, κατοικίες, μηχανοστάσια, χώροι προσωπικού κ.α.).

Η έκταση μπορεί να στεγάσει επίσης, την κατασκευή πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων και άλλων εγκαταστάσεων αυξάνοντας το μέγεθος των κτιριακών εγκαταστάσεων σε 250.000 τετραγωνικά μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σκληρή δουλειά δεν αρκεί. Εδώ είναι 5 συνήθειες που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 1 =