αρχικηVIRALΈνα τεράστιο γκράφιτι με τον Θανάση Βέγγο εμφανίστηκε ξαφνικά σε τοίχο πολυκατοικίας

Ένα τεράστιο γκράφιτι με τον Θανάση Βέγγο εμφανίστηκε ξαφνικά σε τοίχο πολυκατοικίας

Ένα γκράφιτι που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, έγινε σε πολυκατοικία στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα γιγάντιο γκράφιτι που απεικονίζει τον Θανάση Βέγγο. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του politicalstencil.com θέλησε να τιμήσει τον σπουδαίο ηθοποιό. Το δημιούργημα έχει τον τίτλο: «Πάλι στον πόλεμο Θανάση;». Η τοιχογραφία έγινε με χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών.

Όπως σημειώνει η ομάδα στο site της:

«Ο καλός μας άνθρωπος. Ο μονίμως κατατρεγμένος φουκαράς, ο μπεσαλής μεροκαματιάρης, ο βιοπαλαιστής της διπλανής πόρτας και ο παλαβός πράκτορας. Ο χαμηλών τόνων ηλικιωμένος στις Ήσυχες Μέρες του Αυγούστου όπως επίσης ο θηροφύλακας που τουφεκίζει εν ψυχρώ τον παράνομο λαθροθήρα.

Αλλά και ο Βέγγος της στρατιωτικής θητείας στην Μακρόνησο ως “ανεπιθύμητος” λόγω των πολιτικών φρονημάτων του πατέρα του, ήρωα της αντίστασης απέναντι στους Ναζί. Γι’ αυτόν τον Βέγγο, που αγωνίζεται, τρέχει, σακατεύεται αλλά παίρνει θέση πάντα στο πλευρό των απλών και κατατρεγμένων ανθρώπων, δημιουργήθηκε η τοιχογραφία στα πλαίσια της διοργάνωσης ArtWalk 3, Art In Progress από την ομάδα PoliticalStencil».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 20 =