αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνα ταξίδι 6 μηνών προς τον Άρη: Έτσι θα είναι, ίσως, το μέλλον της ανθρωπότητας, με τα νέα διαστημόπλοια του Elon Musk (BINTEO)

Ένα ταξίδι 6 μηνών προς τον Άρη: Έτσι θα είναι, ίσως, το μέλλον της ανθρωπότητας, με τα νέα διαστημόπλοια του Elon Musk (BINTEO)

Ο Elon Musk το έχει πει: Θέλει μέχρι το 2024 να έχει μεταφέρει τους πρώτους ανθρώπους στον πλανήτη Άρη. Με τα νέα διαστημόπλοια της SpaceX. Αυτά θα περιέχουν 40 καμπίνες, οι οποίες θα χωρούν 2-3 άτομα η κάθε μια. Ενώ μέσα στα σκάφη θα υπάρχουν και άλλοι χώροι. Ακόμα και δωμάτια ψυχαγωγίας.

Το ταξίδι θα είναι μακρύ και αναμένεται να διαρκεί 3 ως 6 μήνες. Μόλις φτάσουν στον πλανήτη Άρη, οι επιβάτες θα δουν καταρχήν τον κόκκινο ουρανό του. Το σκάφος θα μπει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη και θα προσγειωθεί, όπως λέει ο Musk, με ασφάλεια ίδια με αυτών των επιβατικών αεροπλάνων.

Οι άνθρωποι θα βρεθούν σε ένα βραχώδες τοπίο. Ενώ οι πρώτες αποστολές θα πρέπει να φτιάξουν σταθμούς ανεφοδιασμού, έτσι ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στην Γη. Σιγά- σιγά θα φτιαχτούν και οι πρώτες διαστημικές πόλεις. Δείτε όλο το πλάνο στο εντυπωσιακό βίντεο του CNBC.

This is what it's like to travel in Elon Musk's spaceship

Fasten your seatbelts, this is what it's like to travel to Mars in Elon Musk's spaceship.

Posted by CNBC Make It on Samstag, 2. Dezember 2017

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 14 =