αρχικηVIRALΈνα λάθος ταμπελάκι «πούλαγε» τηλεόραση προς 409 ευρώ φθηνότερα. Και έγινε πανικός στο κατάστημα

Ένα λάθος ταμπελάκι «πούλαγε» τηλεόραση προς 409 ευρώ φθηνότερα. Και έγινε πανικός στο κατάστημα

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη Γαλλία, όταν από λάθος το ταμπελάκι που μπήκε στις τηλεοράσεις 55 ιντσών έγραφε τιμή 15 φορές χαμηλότερη από την πραγματική κι έτσι έσπευσαν εκατοντάδες άνθρωποι για να επωφεληθούν της «προσφοράς». Πηγαίνοντας ωστόσο στο ταμείο, τα 30,99€ γίνονταν 439€ με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη και αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Το συμβάν έλαβε χώρα σε πολυκατάστημα εμπορικού κέντρου στο Μονπελιέ. Εκατοντάδες πελάτες μπήκαν μαζικά στο μαγαζί και άρχισαν να φορτώνουν τηλεοράσεις στα καρότσια τους, μην μπορώντας να πιστέψουν την απίστευτη προσφορά.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι έδωσε εντολή στα ταμεία να μην «χτυπάνε» τις τηλεοράσεις. Οι πελάτες εξοργίστηκαν, πήγαν να πιάσουν από τα… μαλλιά τους υπαλλήλους κι έτσι επενέβη η αστυνομία. Κάποιοι, δε, ανέφεραν ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Καταναλωτή, στην περίπτωση διχογνωμίας στην ερμηνεία των όρων των συμβολαίων -στην τιμή εν προκειμένω- η ερμηνεία που δίνεται είναι προς όφελος του καταναλωτή και αρνήθηκαν να αφήσουν τις τηλεοράσεις ή να τις αγοράσουν στην κανονική τους τιμή. Δεκάδες πελάτες περικύκλωσαν τους ταμίες και δεν έφευγαν χωρίς να πάρουν τις τηλεοράσεις στην αναγραφόμενη τιμή των 30 ευρώ.

Τα πνεύματα ηρέμησαν παρά μόνο όταν έσπευσε η αστυνομία και το κατάστημα αντί να κατεβάσει ρολά στις 21:30 έκλεισε στη 01:30 τα ξημερώματα!

Πηγή: Εθνος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 8 =