αρχικηVIRALΈνα… καλοκαιρινό ΣΚ: 4,8 εκατ. sms στάλθηκαν στο 13033 τις τελευταίες δύο ημέρες

Ένα… καλοκαιρινό ΣΚ: 4,8 εκατ. sms στάλθηκαν στο 13033 τις τελευταίες δύο ημέρες

Φαίνεται ότι πολλοί ήταν αυτοί που δεν αντιστάθηκαν στον καλοκαιρινό καιρό του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το διήμερο που πέρασε στάλθηκαν στον συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό κατά 20% περισσότερα μηνύματα για ελεύθερη κυκλοφορία.

Σε απόλυτους αριθμούς, το ποσοστό αυτό μεταφράζεται σε 2,4 εκατ. SMS την ημέρα έναντι 2 εκατ. SMS που αποστέλλονταν σε καθημερινή βάση.

Πάντως, παρά το «ρεκόρ» στα γραπτά μηνύματα, ο αριθμός εκείνων που δεν αντιστάθηκαν στις υψηλές θερμοκρασίες και δήλωσαν «εξοδούχοι» είναι ακόμα μεγαλύτερος αυτό το Σαββατοκύριακο, αν συνυπολογιστούν και οι βεβαιώσεις που έχουν κατεβάσει από την ειδική διαδικτυακή πύλη που έχει δημιουργηθεί για τις μετακινήσεις, forma.gov.gr.

Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα οι πολίτες έχουν… προμηθευτεί πάνω από 3 εκατ. βεβαιώσεις τύπου Α και Β, ενώ δεν καταγράφεται περαιτέρω αύξηση του αριθμού τους, καθώς εφόσον τις κατεβάζουν στους υπολογιστές τους και τις εκτυπώνουν, δεν υπάρχει λόγος να ξαναεπισκεφθούν το forma.gov.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 4 =