αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα Κέντρο Καινοτομίας στις Ελβετικές Άλπεις- Εκεί θα συγκεντρώνονται remote εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο (Εικόνες)

Ένα Κέντρο Καινοτομίας στις Ελβετικές Άλπεις- Εκεί θα συγκεντρώνονται remote εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο (Εικόνες)

Πως θα σου φαινόταν να δουλεύεις και να έχεις μια θέα… στις χιονισμένες Ελβετικές Άλπεις; Κι όμως, κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners θέλει να δημιουργήσει το InnHub La Punt. Ένα Κέντρο Καινοτομίας στις Ελβετικές Άλπεις και συγκεκριμένα στην περιοχή Engadin.

Όπως βλέπουμε στα σχέδια που δημοσιεύει το dezeen.com, ο χώρος που θα φτιαχτεί είναι εντυπωσιακός. Μέσα σε αυτόν θα υπάρχουν πολλοί χώροι εργασίας, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και εστιατόριο.

Επίσης, μέσα στην κατασκευή 6.000 τ.μ. θα υπάρχει και ένα ”village square”- ένας μεγάλος χώρος όπου θα δημιουργηθεί και ένα αμφιθέατρο το οποίο θα λειτουργεί ως χώρος συνάντησης για να έρθουν οι ένοικοι πιο κοντά και να γνωριστούν.

Το εν λόγω Κέντρο αναμένεται να προσελκύσει ντόπιους, τουρίστες, εταιρίες τεχνολογίας, startups, φοιτητές, και γενικότερα remote εργαζομένους από όλο τον κόσμο. Στόχος είναι μέσα σε αυτό το περιβάλλον να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, να «ζωντανέψει» η περιοχή και φυσικά να προκύψουν και νέες θέσεις εργασίας.

Το Κέντρο Καινοτομίας αναμένεται να μπει σε λειτουργία το 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + nine =