αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈνα γράφημα παραθέτει τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις (και αυτές που δεν πρέπει) για να διαχειριστείς το μπάτζετ σου

Ένα γράφημα παραθέτει τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις (και αυτές που δεν πρέπει) για να διαχειριστείς το μπάτζετ σου

Ο καθορισμός του μπάτζετ σου είναι σημαντικός, αν θέλεις να τα πας καλά με τα οικονομικά σου. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή freelancer, όπου το εισόδημα σου αλλά και τα έξοδα δεν είναι σταθερά. Πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο, έτσι ώστε να επιβιώσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρκετοί φτιάχνουν για παράδειγμα το μπάτζετ του μήνα ή το μπάτζετ του έτους. Άναλογα με το τι τεριάζει στις ανάγκες του καθενός.

Στο παρακάτω γράφημα, θα δεις με πολύ εύκολο τρόπο, τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Αλλά και αυτές που δεν πρέπει να κάνεις. Είναι καταρχήν χρήσιμο να έχεις γραμμένο τα μπάτζετ σου, για να το βλέπεις όταν χρειάζεται. Μην προσπαθείς να αντιγράψεις το μπάτζετ κάποιου άλλου. Μην ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από όσα παίρνεις. Μην κάνεις υπερβολές με την πιστωτική σου κάρτα. Να ανανεώνεις συχνά το ύψος του μπάτζετ σου. Και να περιλαμβάνεις σε αυτό ακόμα και την διασκέδαση. Δες όλα τα tips παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/66/5a/d6/665ad6ab99daf6ced154c24bf87949aa.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − nine =