αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈνα ασυνήθιστο πράγμα που κάνει πάντα η Arianna Huffington στις job interviews

Ένα ασυνήθιστο πράγμα που κάνει πάντα η Arianna Huffington στις job interviews

Η Arianna Huffington ίδρυσε το 2005 τη Huffington Post. Και έχει καταλήξει, ότι υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να «σκοτώσει» τις νέες επιχειρήσεις: Οι τοξικές προσλήψεις.

«Είμαι αλλεργική στους διπρόσωπους ανθρώπους», λέει η γνωστή businesswoman.

Πλέον η ίδια έχει αποχωρήσει από τη Huffington Post και εδώ και μερικούς μήνες έχει ιδρύσει την Thrive Global, μια πλατφόρμα που προωθεί τον καλό τρόπο ζωής. Με εστίαση στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αυτή τη φορά, η επιχειρηματίας έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο προσλήψεων. Αφού στο παρελθόν, της είχαν τύχει διευθυντές και εργαζόμενοι, που λειτουργούσαν με διπρόσωπο τρόπο μέσα στη HuffPost, δυσκολεύοντας την λειτουργία της εταιρίας.

Τι κάνει τώρα, σε κάθε συνέντευξη για δουλειά; Όπως σημείωσε το συνέδριο iCONIC που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, λέει ένα βασικό πράγμα στους ανθρώπους που θέλει να προσλάβει: «Σου δίνω το ελεύθερο να μπεις μέσα στο γραφείο μου και να φωνάξεις σε εμένα. Αλλά αυτή είναι η τελευταία μου προειδοποίηση, αν σκοπεύεις να υπονομεύσεις κάποιους από τους συναδέλφους σου, πίσω από την πλάτη τους». Κάτι που όπως λέει η ίδια κάνει τη διαφορά, αφού βλέπει το πως αντιδρούν οι άνθρωποι.

Επίσης, μια ακόμα συμβουλή που δίνει η Arianna Huffington, είναι να μην διενεργείς μια συνέντευξη για δουλειά, μετά από έναν κακό ύπνο. «Τα μεγαλύτερα μου λάθη στις προσλήψεις, τα έκανα όταν ήμουν κουρασμένη και ήθελα απλά να διεκπεραιώσω ένα ακόμα πράγμα από τη λίστα μου», τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =