αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈνα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά πρακτορεία σταματά τα ταξίδια προς την Κωνσταντινούπολη, λόγω Αγίας Σοφίας

Ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά πρακτορεία σταματά τα ταξίδια προς την Κωνσταντινούπολη, λόγω Αγίας Σοφίας

Το Zorpidis Travel, ανακοίνωσε ότι σταματούν οι εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί. Αυτό τόνισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.

«Από την Μακεδονία υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δεν θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει όταν ανοίξουν τα σύνορα, δεν θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.

Για να συνεχίσει:

«Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορωνοϊού δεν γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δεν γίνεται!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =