αρχικηVIRALΈνα απόκοσμο σκηνικό: Πως είναι σήμερα το εγκαταλελειμμένο water park Copa Copana στο Χαϊδάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απόκοσμο σκηνικό: Πως είναι σήμερα το εγκαταλελειμμένο water park Copa Copana στο Χαϊδάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρως εγκαταλελειμμένο είναι σήμερα το water park Copa Copana στο Χαϊδάρι. Θυμίζοντας κάτι από… σκηνικό ταινίας.

Το κανάλι CHRIS.P-LifeAfterGravity στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί από drone. Μέσα από αυτό μπορείτε να δείτε πως είναι τώρα το πάρκο νερού.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση μπήκε λουκέτο καθώς το υπουργείο Τουρισμού διαπίστωσε ότι «δεν πληρεί τους όρους, και τις νόμιμες, προϋποθέσεις λειτουργίας όπως αυτές ισχύουν και ορίζονται με βάση τις κείμενες διατάξεις».

Πριν την τελική απόφαση σφράγισης από το Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κωσταντίνο Λούλη, είχε προηγηθεί η διενέργεια επιτόπιας αυτοψίας στις 26 Ιουλίου 2019.

Μέσω αυτής προέκυψαν «διαπιστώσεις – ελλείψεις των απαιτούμενων δικαιολογητικών αφορούντα στην σύννομη άσκηση της δραστηριότητας, ένα εκ των οποίων είναι και το αρχικό μισθωτήριο μεταξύ της ιδιοκτήτριας του ακινήτου Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου-Κλειστών και του εκμισθωτή».

Παράλληλα διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε πιστοποίηση των εγκαταστάσεων. Το έγγραφο που δόθηκε στις αρμόδιες αρχές από την υπεύθυνη για την πιστοποίηση εταιρεία TUV Hellas «δεν ενέχει θέση βεβαίωσης πιστοποίησης αλλά έκθεσης περιοδικού ελέγχου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται σχετικά σχόλια – παρατηρήσεις αναφορικά με εκκρεμείς απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες, καθώς η εν λόγω εγκατάσταση είναι πεπαλαιωμένη», όπως η ίδια η TUV Hellas δήλωσε στις αρμόδιες αρχές του υπουργείου Τουρισμού.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία που έχει εγκατασταθεί στο χώρο έδωσε απαντήσεις για την κατάσταση, οι οποίες ωστόσο «κρίθηκαν μη ικανοποιητικές».

Στην απόφαση αναφέρεται ότι το μισθωτήριο που είχε η εταιρεία που είναι εγκατεστημένη στο χώρο με έναν εκ των δυο υπεκμισθωτές, από τον Ιούλιο του 2017, «δεν είναι σύννομο», καθώς στο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης (του 2005) μνημονεύονται δυο πρόσωπα «συμμετέχοντες αμφότεροι στην σύμβαση μίσθωσης κατά ποσοστά 50% έκαστος, χωρίς να δύναται ένας εξ αυτών, μεμονωμένα, να συνάψει οιαδήποτε σύμβαση – υπεκμίσθωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 4 =