25/01/25

Ένα Αθηναϊκό μπαρ μπήκε μέσα στα καλύτερα του κόσμου για το 2022

Μία ακόμη διάκριση απέσπασε το εμβληματικό Lyaness του Λονδίνου, αυτή τη φορά καταλαμβάνοντας την κορυφαία θέση στα 16α Spirited Awards που διοργάνωσε το Tales of the Coctail Foundation.

Το Lyaness ξεπέρασε τρία ακόμη μπαρ που προκρίθηκαν στον τελικό στην ίδια κατηγορία: Το Fifty Mils, το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons του Μεξικού, το Charles H. στο Four Seasons της Σεούλ και το The American Bar στο The Stafford του Λονδίνου.

Ανάμεσα στις πολλές κατηγορίες του διαγωνισμού προκρίθηκε στον τελικό μεταξύ τριών ακόμη διεθνούς φήμης μπαρ και το ελληνικό Clumsies, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Το Clumsies, το οποίο έχει βραβευτεί πολλές φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς, βρέθηκε στην κατηγορία της Καλύτερης Ομάδας Διεθνούς Μπαρ μαζί με το ALQUÍMICO της Κολομβίας, το Two Schmucks στην Ισπανία και το MAYBE SAMMY στην Αυστραλία. Το τελευταίο απέσπασε το βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

undefined

«Με ένα βαθμό ανακούφισης μπορούμε ξανά να γιορτάσουμε όλα τα βραβεία φέτος μετά την αναταραχή της πανδημίας», είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα η Charlotte Voisey, επικεφαλής των βραβείων. «Και μπορεί να μην έχει τελειώσει ολοκληρωτικά για όλους και ενώ ο κλάδος πιστεύω ότι έχει αλλάξει από τον κορωνοϊό, ότι είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, ώστε να συγκεντρώσουμε ξανά και να επιβραβεύσουμε αυτά τα μπαρ παγκοσμίως, τα οποία συνεχίζουν να θριαμβεύουν. Για άλλη μία φορά έχω μείνει έκπληκτη από τη δύναμη και τη δημιουργικότητα των μπαρ και των μπάρμαν παντού», είχε σημειώσει την ίδια.

Γιάννης Μπελεγρίνης
Γιάννης Μπελεγρίνης
Ο Γιάννης Μπελεγρίνης είναι δημοσιογράφος και ιδρυτής του itspossible.gr. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του διαδρομή, κάνοντας την πρακτική του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, εντάχθηκε στο δυναμικό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» στο τμήμα του οικονομικού ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ όπως η Huffington Post Greece, ο Όμιλος του ANT1 και το Startup.gr.

TOP STORIES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 4 =