αρχικηVIRALΈνας food expert απαντά: Αυτός είναι ο «τέλειος χρόνος» που πρέπει να αφήνεις ένα σακουλάκι τσαγιού στο φλιτζάνι

Ένας food expert απαντά: Αυτός είναι ο «τέλειος χρόνος» που πρέπει να αφήνεις ένα σακουλάκι τσαγιού στο φλιτζάνι

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα ξεκινούν την ημέρα τους με καφέ. Υπάρχουν όμως και οι πιο… εναλλακτικοί τύποι που προτιμούν το ζεστό τσάι. Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσο είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα που πρέπει να αφήνεις το σακουλάκι με το τσάι μέσα στο φλιτζάνι;

Ενας δοκιμαστής φαγητών και ποτών, ο Μartin Isark, έπειτα από πείραμα που έκανε δίνει την απάντηση. Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, o Martin Isark διέθεσε δύο 24ωρα από την ζωή του για να καταφέρει να βρει απάντηση στο φαινομενικά απλό, αλλά, στην πραγματικότητα, περίπλοκο ερώτημα.

Η απάντηση είναι 25 δευτερόλεπτα. Τόσο πρέπει να αφήνετε το σακουλάκι του τσαγιού μέσα στο φλιτζάνι αν θέλετε ένα απολαυστικό και ευεργετικό ρόφημα.

«Αν το αφήσετε λιγότερο από 25 δευτερόλεπτα, δεν θα πετύχετε «γεμάτη» γεύση, αν το αφήσετε παραπάνω, οι τανίνες που θα απελευθερωθούν θα το πικρίσουν», τονίζει ο Isark.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =