αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας businessman εξηγεί μέσα σε μισό λεπτό το γιατί οι απορρίψεις θα σε βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας businessman εξηγεί μέσα σε μισό λεπτό το γιατί οι απορρίψεις θα σε βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν, είναι να απορριφθείς». Με αυτή τη φράση ξεκινά την μίνι- ανάλυση του ο γνωστός επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος, Patrick Bet-David. «Πιστεύεις ότι έχεις μια κακή ζωή; Πρέπει να ευχαριστείς για αυτό, επειδή θα σε βοηθήσει στον κόσμο της επιχειρηματικότητας», τονίζει.

Ο άλλος δρόμος δεν οδηγεί στην επιτυχία. Όπως λέει ο ίδιος, οι άνθρωποι που πάντα προστατεύονται… από τον πατέρα και τη μητέρας τους, έτσι ώστε τίποτα κακό να μη τους συμβεί, δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την πραγματικότητα. Αντίθετα, αυτός που έχει βιώσει τις δυσκολίες και τις απορρίψεις, ξέρει πως να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις.

Ο Bet-David εξηγεί ότι οι απορρίψεις είναι κάτι καλό, που πρέπει να βάζεις στο βιογραφικό σου. Δεν πρόκειται για κάτι αρνητικό. Βέβαια, δεν ξέρουμε το κατά πόσο θα το εκτιμούσε κάτι τέτοιο μια ελληνική εταιρία…

REJECTION!

The goal is to eventually be immune to rejection. ?

Posted by Patrick Bet-David on Mittwoch, 20. September 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + five =